ΚΑΝΑΔΑΣ –  ΜΑΡΟΚΟ Live Streaming

ΚΑΝΑΔΑΣ –  ΜΑΡΟΚΟ Live Streaming

ΚΑΝΑΔΑΣ -  ΜΑΡΟΚΟ Live Streaming

Παιχνίδι για τον 6ο όμιλο στο Μουντιάλ 2022 και σε αυτό υπάρχει μονόπλευρο ενδιαφέρον. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Καναδάς θα είναι αδιάφορος ή δεν θα κυνηγήσει τη νίκη. Οι Καναδοί δεν έχουν βαθμό ως τώρα, αν και άξιζαν κάτι παραπάνω, κυρίως στο παιχνίδι με το Βέλγιο. Παρουσίασε καλό πρόσωπο ο Καναδάς στην πρεμιέρα του, αλλά έχασε 1-0 με το γκολ του Μπατσουαγί. Είχε πολλές ευκαιρίες, δεν εκμεταλλεύτηκε καμία από αυτές και αδικείται από αυτό. Με την Κροατία ξεκίνησε καλά, προηγήθηκε στο 2’, αλλά δεν είχε καλή εικόνα στη συνέχεια.

Οι Κροάτες κυριάρχησαν και το γύρισαν, κερδίζοντας με 4-1. Και κάπως έτσι, ο Καναδάς αποκλείστηκε από τη 2η αγωνιστική. Θέλει, όμως, να αποχαιρετήσει το Μουντιάλ 2022 με μία νίκη.

Καναδάς – Μαρόκο: Η ανάλυση του αγώνα

Το Μαρόκο είναι σε διαφορετική θέση και κατάσταση και κρατάει την τύχη στα δικά του πόδια. Προκρίνεται σίγουρα με νίκη, περνάει και με ισοπαλία αρκεί στο Κροατία – Βέλγιο να έρθει είτε 1Χ είτε να κερδίσει το Βέλγιο με 2+ γκολ διαφορά. Στην πρεμιέρα έφερε 0-0 με την Κροατία, έχοντας καλή εικόνα, ενώ στη 2η αγωνιστική πήρε μεγάλη νίκη επί του Βελγίου με 2-0 με γκολ του Σαΐς και Αμπουχλάλ στο 73’ και στο 90’ αντίστοιχα. Είχε και ακυρωθέν γκολ με φάουλ του Ζίγιες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Με νίκη ξεμπερδεύει και δεν θα ψάχνεται για συνδυασμό, παρά μόνο για να δει αν θα είναι πρώτο ή δεύτερο.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Καναδά και Μαρόκο είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 της Πέμπτης.

ΚΑΝΑΔΑΣ –  ΜΑΡΟΚΟ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ