StoiximaView: Οι αγώνες της Τρίτης 6/12 (Αναλύσεις)

StoiximaView: Οι αγώνες της Τρίτης 6/12 (Αναλύσεις)

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μαρόκο – Ισπανία (17:00) – Ανάλυση: Εκπληκτικό Μαρόκο στον πρώτο γύρο, κατάφερε σε ένα όμλο με Κροατία και Βέλγιο όχι μόνο να προκριθεί, αλλά να το κάνει κατακτώντας την πρώτη θέση του ομίλου. Αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη φιναλίστ του 2018 και στέλνοντας τους Βέλγους στο… σπίτι τους. επικράτησε στο τελευταίο ματς των ομίλων επί του Καναδά με 2-1, σε ένα ματς που μόλις στο 23′ βρέθηκε με 2-0 μπροστά στο σκορ, στο 40′ μείωσαν οι Καναδοί αλλά διαχειρίστηκε το ματς όπως έπρεπε και έφτασε στη νίκη που της χάρισε την πρωτιά. Σίγουρα πάντως δεν περίμενε πως η πρώτη θέση θα τη στείλει πάνω στην Ισπανία! Συνέβη γιατί οι Ισπανοί βγήκαν δεύτερο πίσω από την Ιαπωνία στον δικό τους όμιλο. «Θέλαμε να γράψουμε ιστορία. Δεν ήταν εύκολο να τερματίσουμε πάνω από τον φιναλίστ και τον τρίτο του προηγούμενου Μουντιάλ. Δείξαμε όμως την αξία μας, παρά την κριτική που δεχθήκαμε ατομικά», ανέφερε ο προπονητής, Ρεγκραγκί, που αποθεώνεται από τον Τύπο της χώρας. Ενοχλήσεις στο γόνατο έχει ο Χακίμι, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Τα Προγνωστικά του Γιώργου Περπερίδη: Η μέθοδος του φαβορί

Μαρόκο – Ισπανία (17:00) – Ανάλυση: Τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου, αρκετοί την κατηγόρησαν πως δεν έψαξε με ιδιαίτερη θέρμη την ισοφάριση απέναντι στην Ιαπωνία, γνωρίζοντας πως θα είναι πιο εύκολος ο δρόμος για τα προημιτελικά εφόσον αγωνιστεί με το Μαρόκο. Τα αρνήθηκε όλα ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου, δε θα μπορούσε να κάνει αλλιώς όταν ρωτήθηκε πως από τους δημοσιογράφους για το αν η ομάδα του ήθελε να διαλέξει αντίπαλο. Για τρία λεπτά, πάντως, ήταν εκτός διοργάνωσης, κάτι που ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε ότι δεν το γνώριζε. Έχει προβλήματα ο Ισπανός προπονητής, δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή οι Αθπιλικουέτα, Μοράτα, Ντάνι Όλμο και Ράγια, αλλά όλοι θα είναι διαθέσιμοι, με μοναδική αμφοβολία τον πρώτο.

Δες την εκτίμηση του αγώνα Μαρόκο – Ισπανία (6/12/22)

Πορτογαλία – Ελβετία (21:00) – Ανάλυση: Αυτό που έπρεπε, το έκανε η Πορτογαλία. Πέρασε και ως πρώτη από τον όμιλό της, κερδίζοντας 3-2 την Γκάνα και 2-0 την Ουρουγουάη, ενώ έχασε 2-1 από τη Νότιο Κορέα. Ανώδυνη ήττα, δεν άλλαξε κάτι. Άλλωστε, σε αυτό το ματς, ο Φερνάντο Σάντος προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, δίνοντας ανάσες στους περισσότερους βασικούς και ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ ως τώρα. Επί της ουσίας, δεν… έγινε και κάτι. Ίσως την κάνει να προσέξει λίγο περισσότερο την Ελβετία, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, εκτός αν το κάνει εκείνη εύκολο. Για την ιστορία, είχαν αναμετρηθεί πριν από 6 μήνες στο Nations League, με την Πορτογαλία να κερδίζει 4-0 εντός και την Ελβετία με 1-0 στο δικό της γήπεδο. Επίσης, ο νικητής από αυτό το ζευγάρι, παίζει με το νικητή από το Μαρόκο – Ισπανία. Το 2018, στη Ρωσία, αποκλείστηκε στους «16» από την Ουρουγουάη με 2-1, τώρα θέλει να πάει πιο μακριά. Χάνει οριστικά το υπόλοιπο της διοργάνωσης ο Μέντες, εκτός δίνεται και ο Ντανίλο, αμφίβολος ο Οτάβιο.

Θέμα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ξανά, έχει δημιουργηθεί στην Πορτογαλία και μένει να δούμε κατά πόσο σοβαρό είναι. Το ζήτημα που δημιουργήθηκε και ανέφερε ο τοπικός Τύπος είναι κατά πόσο έβρισε τον προπονητή του, Φερνάντο Σάντος, κατά τη διάρκεια της αντικατάστασής του στο παιχνίδι με τη Νότιο Κορέα! Για άλλη μία φορά στο προσκήνιο, αλλά όχι για καλό λόγο. και έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει η ομάδα…

Τα Προγνωστικά του Τάσου Νικολόπουλου: Η Μεσόγειος «φλέγεται»…

Πορτογαλία – Ελβετία (21:00) – Ανάλυση: Επιτυχία αποτελεί για την Ελβετία η πρόκριση στους «16», κάτι που καταφέρνει για 3η σερί διοργάνωση και για 4η φορά στις 5 τελευταίες συμμετοχές. Και στη Ρωσία το 2018 (1-0 από τη Σουηδία) και στην Βραζιλία το 2014 (1-0 από την Αργεντινή στην παράταση), αποκλείστηκε στους «16», τελευταία φορά που προκρίθηκε και έφτασε πιο μακριά, ήταν το μακρινό 1954 όταν αποκλείστηκε στους «8» από την Αυστρία. Θα μπορέσει να βάλει δύσκολα στους Πορτογάλους; Στη φάση των ομίλων στο Μουντιάλ του Κατάρ νίκησε 1-0 το Καμερούν και 3-2 τη Σερβία με το υπέροχο γκολ του Φρόιλερ στο 48’ από το τακουνάκι του Βάργκας, ενώ ενδιάμεσα έχασε 1-0 από την Βραζιλία (το πάλεψε πάντως). Έχει καλή ομάδα, με καλές μονάδες, παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και τη ζημιά αν δεν τους προσέξεις. Σόμερ και Ελβέντι επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα, δεν είχαν παίξει στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Σερβία λόγω ίωσης.

Δες την εκτίμηση του αγώνα Πορτογαλία – Ελβετία (6/12/2022)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις Μουντιάλ, Προγνωστικά Μουντιάλ, ενώ μπορείτε στο δωρεάν Mundial Game μπορείς να γίνεις ο κορυφαίος tipster, επιλέγοντας ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μάθε περισσότερα για τα Mundial 2022 – Battles του StoiximaView

Το StoiximaView σας βάζει στον ρυθμό του Μουντιάλ 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ