StoiximaView: Οι αγώνες της Πέμπτης 8/12 (Αναλύσεις)

StoiximaView: Οι αγώνες της Πέμπτης 8/12 (Αναλύσεις)

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Λεβάντε – Πονφεραντίνα (19:30) – Ανάλυση: Έπειτα από δύο διαδοχικές ισοπαλίες, η Λεβάντε πήρε το ζητούμενο κόντρα στη Μάλαγα. Τη νίκη (1-0), για να παραμείνει στην 4η θέση με 31 πόντους, αλλά για να μειώσει την απόστασή της από τις πρώτες θέσεις και συνάμα την κορυφή της La Liga 2. Οι «νυχτερίδες» έφτασαν τις 6 νίκες σε 9 αναμετρήσεις, στις οποίες δεν έχουν γνωρίσει την ήττα, σε ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί. Επιθετικά, η ομάδα του Χαβιέ Καγιέχα έχει «βρει» δίχτυα 20 φορές, ενώ την ίδια ώρα παίρνει άριστα στην άμυνα. Εκεί είναι όλη η ουσία. Έχει δεχτεί μόλις 13 τέρματα και έχει ένα από τα καλύτερα παθητικά στην κατηγορία. Τα πηγαίνει πολύ καλά εντός έδρας, καθώς μετράει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες Estadio Ciudad de Valencia. Ουσιαστικά, έχει συγκεντρώσει τους 18 από τους 31 βαθμούς της στο σπίτι της και με νίκη μπορεί να ανέβει ακόμη και δεύτερη. Ο Χαβιέ Καγιέχα είναι τιμωρημένος και δεν θα κάτσει στον πάγκο της Λεβάντε, ενώ θα απουσιάσουν οι Ποστίγκο και Ιμπάνιεθ.

Προγνωστικά Βασίλης Μοιρώτσος: Στοίχημα Μουντιάλ Μακροχρόνια: Ε όχι και 12.00 ρε παιδιά!

Λεβάντε – Πονφεραντίνα (19:30) – Ανάλυση: Ούτε κόντρα στην Μπούργος κατάφερε να πάρει κάτι η Πονφεραντίνα, η οποία ηττήθηκε μέσα στο σπίτι της με 2-1. Η ομάδα από την Πονφερράδα δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, αφού έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μόλις μία φορά στις τελευταίες 12 αναμετρήσεις! Τελευταίο τρίποντο ήταν την 1η Νοεμβρίου. Όλα αυτά την έχουν φέρει και στην επικίνδυνη ζώνη και στην 20η θέση με 17 βαθμούς, έπειτα από 18 αγωνιστικές στη La Liga 2. Μέτρια έως κακή είναι η παρουσία της Πονφεραντίνα στα εκτός έδρας παιχνίδια της, αφού προέρχεται από 3 σερί ήττες, ενώ συνολικά μετράει 2 «διπλά», 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Δεν «πετάει», αλλά ούτε πάει άσχημα σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα. Έχει «βρει» δίχτυα» σε 18 περιπτώσεις, ενώ αμυντικά αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα. Στα 27 γκολ το παθητικό της, γκολ τα οποία είναι πάρα πολλά. «Πονοκέφαλος» για τον Νταβίντ Γκαγιέγο η κούραση και η απουσία του Νουακάλι. Η εκτίμηση του αγώνα

Δες την αναλυτική Betshop Αξιολόγηση

Μάλαγα – Γρανάδα (22:00) – Ανάλυση: Παρά την καλή εμφάνιση, η Μάλαγα γνώρισε την ήττα (1-0) στην έδρα της Λεβάντε και έτσι διακόπηκε το αήττητο σερί τριών αγώνων που «έτρεχε» στη La Liga 2. Οι Ανδαλουσιάνοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και σίγουρα βάσει της εικόνας τους θα έπρεπε να βρίσκονται ψηλότερα. Ωστόσο, πρώτος στόχος της ομάδας του Πέπε Μελ αποτελεί η έξοδος από τη ζώνη του υποβιβασμού, γεγονός το οποίο δείχνει να είναι εφικτό. Η Μάλαγα τα πηγαίνει μέτρια εντός έδρας, έχοντας μέχρι στιγμής 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Δεν έχει εκμεταλλευτεί καθόλου το Estadio La Rosaleda, ενώ είναι από τις χειρότερες ομάδες στο πρωτάθλημα σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα. Έχει σημειώσει μόλις 13 τέρματα. Το παθητικό των 23 γκολ δεν είναι και το καλύτερο, παρότι έχει μία δείξει βελτίωση στην άμυνά της στα τελευταία παιχνίδια. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα «κατέβει» να αγωνιστεί χωρίς τους Γκαγιάρ, Γκουτιέρθε, Ενρίκεθ και Χαϊτάμ.

Τα Προγνωστικά του Στράτου Ζαλούμη: Ειδικά Στοιχήματα Μουντιάλ: Τον αφήσαμε στο FM, τον βρήκαμε (και) στο Μουντιάλ!

Μάλαγα – Γρανάδα (22:00) – Ανάλυση: Στις νίκες με ένα σπουδαίο τρίποντο (3-1) επί της Ντεπορτίβο Αλαβές επέστρεψε η Γρανάδα, η οποία «πετάει» φωτιές εντός έδρας. Η ομάδα της Ανδαλουσίας έκανε την ανατροπή σε ένα δύσκολο ματς και σε αυτό βοήθησε το γεγονός πως έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 34’. Σε μεγάλα κέφια βρέθηκε ο Ουζούνι, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ, για να φτάσει τα 10 τέρματα στο πρωτάθλημα και όλα στις εντός έδρας αναμετρήσεις της Γρανάδα, που σκαρφάλωσε στην 7η θέση με 28 πόντους. Δεδομένα, «γλυκοκοιτάζει» την είσοδο στην πρώτη εξάδα από την οποία απέχει μόλις δύο πόντους. Ωστόσο, εκτός έδρας είναι… άλλη ομάδα. Έχει τελείως διαφορετική εικόνα σε σχέση με τα παιχνίδια στο σπίτι της. Έχει μαζέψει μόλις 5 βαθμούς, έχοντας μία νίκη, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες! Στο επιθετικό κομμάτι, τα πηγαίνει πολύ καλά. Έχει σκοράρει 22 φορές σε 18 αγώνες, ενώ πίσω είναι από τις «σφιχτές» ομάδες, αφού έχει παθητικό 13 τερμάτων. Τρεις απουσίες μετράει ο Πάκο Λόπεθ. Αυτή του γκολκίπερ Φερέιρα, αλλά και αυτές των Μπόντιγκερ και Ρούιθ. Η εκτίμηση του αγώνα

Stoiximan: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις Μουντιάλ, Προγνωστικά Μουντιάλ, ενώ μπορείτε στο δωρεάν Mundial Game μπορείς να γίνεις ο κορυφαίος tipster, επιλέγοντας ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μάθε περισσότερα για τα Mundial 2022 – Battles του StoiximaView

Το StoiximaView σας βάζει στον ρυθμό του Μουντιάλ 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ