Με αυτοπεποίθηση στη Γένοβα

Με αυτοπεποίθηση στη Γένοβα

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με επιλογές από τις Β’ κατηγορίες σε Ιταλία και Ισπανία

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Κερδοφόρα αποδείχθηκε η χθεσινή ενασχόληση της στήλης με το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, βγάλαμε κέρδος +13 μονάδες για την Τετάρτη, με κερδισμένο το δυνατό σημείο στο 2 & Over 1.5 της Σπόρτινγκ και χαμένο το ποντάρισμα στο Goal/Goal του Φαρένσε – Μαρίτιμο, με το ματς να μένει στο 2-0 παρά τις 23 τελικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων! Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με επιλογές από τις Β’ κατηγορίες σε Ιταλία και Ισπανία.

Τζένοα – Σουντιρόλ

Οι Γενoβέζοι μπήκαν στην σεζόν ως το #1 φαβορί για επάνοδο στην Serie A, αλλά η κατάσταση στράβωσε τον τελευταίο μήνα, έκαναν πέντε παιχνίδια δίχως νίκη (0-2-3) και η διαφορά από τις θέσεις της απευθείας ανόδου πήγε στο -6! Μετά την ήττα από την Τσιταντέλα (0-1 εντός) απομακρύνθηκε ο κόουτς Μπλέσιν και σήμερα στον πάγκο της θα κάτσει ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, ο οποίος ήταν στην primavera της ομάδας. Άπειρος προπονητικά ο άλλοτε διεθνής επιθετικός, δύσκολα μπορεί να αλλάξει το κλίμα στην Τζένοα, της οποίας τα τελευταία δείγματα ήταν ιδιαιτέρως προβληματικά.

Η Σουντιρόλ ανέβηκε φέτος στην Serie B και το ξεκίνημά της στη σεζόν έδειχνε ότι θα παλέψει για την επιβίωση. Μετά τις τρεις σερί ήττες της εκκίνησης όμως τρέχει αήττητο σερί 12 αγώνων (5-7-0), έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια! Έχει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της, θα βρει χώρους να τρέξει για να κάνει την ζημιά στην κόντρα. Θα ποντάρουμε και στο άγχος/πίεση της Τζένοα, προβλέπουμε (τουλάχιστον) ανταγωνιστική εμφάνιση από τους φιλοξενούμενους, οπότε θα πάμε στο Σουντιρόλ +1, σε απόδοση 1.88.

Λούγκο – Σπόρτινγκ Χιχόν

19η αγωνιστική στην Segunda της Ισπανίας, η Λούγκο είναι οριακά εντός επικίνδυνης ζώνης, αλλά με αναπτερωμένη ψυχολογία μετά το “εξάποντο” στην έδρα της Σανταντέρ (0-1) και ψάχνει νίκη-ανάσα. Σε κακό μομέντουμ η (14η) Σπόρτινγκ, δίχως νίκη στο πρωτάθλημα από τις 17 Οκτώβρη και ρεκόρ 0-2-5 έκτοτε. Δεν σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια της, αλλά είχε τις φάσεις να το πράξει, όπως στα τέσσερα προηγούμενα. Η ανάγκη νίκης για τους γηπεδούχους μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις γρήγορου ρυθμού, την ώρα που καμία εκ των δύο αμυνών δεν έχει σταθερότητητα. Επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Ρετζίνα – Φροζινόνε

Ντέρμπι κορυφής για την Serie B στην Καλάβρια, η 2η Ρετζίνα υποδέχεται την 1η Φροζινόνε! Αήττητη η Ρετζίνα στα πέντε τελευταία (3-2-0), με διαφορά 6 πόντων από τους διώκτες της δεν θα “χαλαστεί” με την ισοπαλία σήμερα, ούτε η Φροζινόνε αναμένεται να πάρει ιδιαίτερο ρίσκο ούσα στο +4 από την σημερινή της αντίπαλο και αήττητη εδώ και δύο μήνες (6-2-0). Ρίσκο με αξία το ποντάρισμα στο “Χ”, σε απόδοση 3.05.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Τζένοα – Σουντιρόλ  ➡ Σουντιρόλ +1 (απόδοση 1.88)

16:00 | Ρετζίνα – Φροζινόνε  ➡ Χ (απόδοση 3.05)

17:15 | Λούγκο – Σπόρτινγκ Χιχόν  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.10)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ