StoiximaView: Οι αγώνες της Τρίτης 13/12 (Αναλύσεις)

StoiximaView: Οι αγώνες της Τρίτης 13/12 (Αναλύσεις)

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Αργεντινή – Κροατία (21:00) – Ανάλυση: Επεισοδιακή πρόκριση επί της Ολλανδίας στα πέναλτι (4-3) πήρε η Αργεντινή, μετά το 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση. Ένα ματς που είχε 12 κίτρινες στην κανονική διάρκειά του (!) και 17 συνολικά. Είναι φοβερό ότι δόθηκαν και 3 στη διαδικασία των πέναλτι. Έπαιξε με τη «φωτιά», υπό την έννοια πως ματς που το είχε στο 2-0 ως το 82’, «κατάφερε» να μπλέξει. Ειδικά η φάση του δεύτερου γκολ πρέπει να διδάσκεται στα σεμινάρια για το τι να μην κάνεις. Δεν γίνεται να σπρώχνεις αντίπαλο έξω από την περιοχή στο 100’ ενώ το ματς είναι στα τελειώματα. Ένα διώξιμο ήταν και το έληγε ο διαιτητής. Το «πλήρωσε» αρχικά με το να πάει το ματς στην παράταση αλλά το έσωσε στα πέναλτι.

Προηγουμένως, θυμίζουμε, η Αργεντινή είχε αποκλείσει 2-1 την Αυστραλία, σε ματς που το έκανε θρίλερ στο φινάλε. Θα μπορούσε να το είχε «καθαρίσει» πολύ πιο άνετα, αλλά έμπλεξε. Τώρα, τα παίζει όλα για όλα. Δύο ματς είναι. Και πρέπει να κάνει άλλα δύο ματς στα… κόκκινα, αρχής γενομένης κόντρα στους σπουδαίους Κροάτες. Το 2018 αποκλείστηκε στους «16» μετά το 4-3 από τη Γαλλία, ενώ το 2014 απέκλεισε στα ημιτελικά την Ολλανδία (4-2 στα πέναλτι) αλλά έχασε στον τελικό 1-0 από τη Γερμανία (παράταση). Ο Λιονέλ Σκαλόνι δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Ακούνια και Μοντιέλ.

Προγνωστικά Τάσος Νικολόπουλος: Αργεντινή – Κροατία Στοίχημα: Δεν υπάρχει γυρισμός…

Αργεντινή – Κροατία (21:00) – Ανάλυση: Η Κροατία είναι και πάλι εδώ. Για δεύτερη σερί διοργάνωση. Το 2018, στη Ρωσία, στα ημιτελικά είχε αποκλείσει τους Άγγλους με 2-1 στην παράταση. Το 2022, στο Κατάρ, στη φάση των «16» απέκλεισε την Ιαπωνία με 3-1 στα πέναλτι, ενώ στους «8» έκανε τη μεγάλη έκπληξη, υπό την έννοια πως απέκλεισε την Βραζιλία, το μεγάλο φαβορί. Νίκησε 4-2 στα πέναλτι, μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια και το 1-1 στην παράταση, έχοντας και πάλι ήρωα τον Λιβάκοβιτς. Ο Κροάτης πορτιέρο απέκρουσε 3 πέναλτι με την Ιαπωνία και 1 με την Βραζιλία (του Ροντρίγκο). Λίγοι την υπολόγιζαν, μιας και είναι πολύ δύσκολο αυτό που κατάφερε, αλλά τους διέψευσε και έδειξε χαρακτήρα και ποιότητα.

Κατέβασε το ρυθμό με τους Βραζιλιάνους, άντεξε στις στιγμές που δέχτηκε μεγάλη πίεση. Έβγαλε χαρακτήρα και στην παράταση που βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Νεϊμάρ, ισοφάρισε με τον Πέτκοβιτς και στα πέναλτι οι παίκτες της αποδείχθηκαν και πάλι πολύ ψύχραιμοι. Βλάσιτς, Μάγιερ, Μόντριτς και Όρσιτς ευστόχησαν και η υπέρβαση ολοκληρώθηκε. Δεν έχει κάποια προβλήματα ο Ζλάτκο Ντάλιτς για το παιχνίδι απέναντι στην Αργεντινή. «Ο Μέσι είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, θα έχουμε μεγάλα προβλήματα για να τον σταματήσουμε, αλλά είμαστε έτοιμοι και θα τα δώσουμε όλα. Δεν μας νοιάζει όταν οι άλλοι είναι φαβορί και εμείς στις… σκιές», δηλώνει ο αρχηγός της Κροατίας, Λούκα Μόντριτς. Η εκτίμηση του αγώνα

Δες την αναλυτική Betshop Αξιολόγηση

Πόρτσμουθ – Στίβενεϊτζ  (21:00) – Ανάλυση: Με δύο νίκες στο Group 10 της διοργάνωσης η Πόρτσμουθ πήρε την πρόκριση μαζί με τη Γουίμπλεντον, αφήνοντας εκτός Κρόουλι και Άστον Βίλα U21. Στη νοκ άουτ φάση πέτυχε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Ίπσουϊτς και συνεχίζει με καλές προοπτικές την προσπάθεια της στο EFL Trophy. Στη League One θα παλέψει για ένα εισιτήριο στα playoffs ανόδου. Δύσκολο εγχείρημα μεγάλος ο ανατγωνισμός, όπως φάνηκε και στην ήττα 2-0 από τη Γουίκομ, που έχει τον ίδιο στόχο. Η Πόρτσμουθ έμεινε στην 8η θέση με 29 βαθμούς και στο -2 από την εξάδα, αλλά και με δύο ματς λιγότερα. Είναι κεφάτη στα Κύπελλα φέτος, απέκλεισε τις Χέρεφορντ και ΜΚ Ντονς στο FA Trophy. Έχει το σχετικό βάθος στο ρόστερ που της επιτρέπει να είναι ανταγωνιστική σε περισσότερες από μια διοργανώσεις.

Βασίλη Μοιρώτσος: Προγνωστικά Μουντιάλ Αργεντινή – Κροατία Στοίχημα: Συντηρητικά σε ένα πολύ δύσκολο ματς

Πόρτσμουθ – Στίβενεϊτζ  (21:00) – Ανάλυση: Με 3/3 στο Group 12 κόντρα σε Πιτέρμπορο, Γουίκομ και Τότεναμ U21, η Στίβενεϊτζ πέρασε εύκολα στη νοκ άουτ φάση του EFL Trophy. Στον πρώτο γύρο συνάντησε την U21 της Άρσεναλ και πήρε την πρόκριση με σκορ 3-2. Πρωταγωνιστεί στη League Two και είναι ακλόνητο φαβορί για την απευθείας άνοδο. Παρά το 0-0 με τη Μάνσφιλντ, εξακολουθεί να βρίσκεται στην 2η θέση με 44 βαθμούς και στο +10 από τις θέσεις των playoffs. Συνεχίζει και στο FA Trophy μετά τις προκρίσεις απέναντι σε Γκέιτσχεντ και Κινγκς Λιν. Αποκλείστηκε στο Carabao Cup από την Τσάρλτον στην διαδικασία των πέναλτι. Σκληρή ομάδα, μεθοδική και καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν, έχει μπροστά της μια σεζόν με μεγάλη προοπτική για διακρίσεις. Η εκτίμηση του αγώνα

Stoiximan: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις Μουντιάλ, Προγνωστικά Μουντιάλ, ενώ μπορείτε στο δωρεάν Mundial Game μπορείς να γίνεις ο κορυφαίος tipster, επιλέγοντας ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μάθε περισσότερα για τα Mundial 2022 – Battles του StoiximaView

Το StoiximaView σας βάζει στον ρυθμό του Μουντιάλ 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ