ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming: Είναι το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας, στη φάση των «16». Σε διπλά ματς κρίνεται η πρόκριση στα προημιτελικά. Ο Ολυμπιακός μπαίνει από αυτόν το γύρο στη διοργάνωση και θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης, γνωρίζοντας τις δυσκολίες. Δυσκολίες που έχουν να κάνουν και με τον αντίπαλο, αλλά και με το ότι έρχεται κι εκείνος από μεγάλη αγωνιστική απραξία. Έκανε μίνι προετοιμασία στην Ισπανία, όπου έδωσε δύο φιλικά, απέναντι στην αγγλική Χάντερσφιλντ (2-0) και τη βελγική Σταντάρ Λιέγης (3-3). Φιλικό έδωσε και με την επιστροφή του στην Ελλάδα, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, την οποία κέρδισε με γκολ του Κασάμι από το κόρνερ του Φορτούνη.

Ο Ατρόμητος έρχεται κι εκείνος από αγωνιστική απραξία. Και σε αυτό το διάστημα έδωσε δύο φιλικά, ένα με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1) στις 3/12 και ένα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (3-2) στις 6/12. Θέλει να δείξει ανταγωνιστική εικόνα στο Καραϊσκάκη και να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας κι εκείνος τις δυσκολίες που έχουν τα δύο ματς με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ελλάδας. Στο Κύπελλο είχε ξεκινήσει από τον προηγούμενο γύρο, όπου είχε αποκλείσει τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1 στην παράταση. Στο τελευταίο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα είχε χάσει 2-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, παίζοντας με 10 παίκτες από το 36’. Άντεξε, αλλά όχι ως το τέλος, μιας και δέχτηκε τα δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα είναι (μόνο) μια αναμέτρηση ανάμεσα στον Μέσι και τον Εμπαπέ

Η αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 της Πέμπτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ