StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις για τον τελικό του Μουντιάλ 2022

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις για τον τελικό του Μουντιάλ 2022

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο μεγάλος τελικός Μουντιάλ 2022 – Ανάλυση και Προγνωστικά

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΓΑΛΛΙΑ (17:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: «Είναι μια ιστορική στιγμή, κάναμε ένα μεγάλο βήμα, όμως ακόμα έχουμε δουλειά». Αυτή ήταν η δήλωση του Λιονέλ Σκαλόνι λίγο μετά το τέλος του ημιτελικού της Αργεντινής και της εύκολης νίκης με 3-0 απέναντι στην Κροατία. Η Αργεντινή έφτασε εκεί που ήθελε, αλλά δεν της αρκεί η συμμετοχή στον μεγάλο τελικό. Θέλει να γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετά το 1986, θέλει να δει τον Μέσι να γίνεται παγκόσμιος πρωταθλητής, όπως ακριβώς του… αρμόζει. Εύκολη πρόκριση στον ημιτελικό απέναντι στην Κροατία, με δύο γκολ του Άλβαρες και ένα από τον Μέσι με πέναλτι, σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα από 40.000 Αργεντινούς. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως στον τελικό θα υπάρξουν ακόμα περισσότεροι, στη μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών που έχει γίνει ποτέ σε Μουντιάλ.

Η πορεία της Αργεντινής ξεκίνησε άσχημα, από την ήττα κόντρα στη Σαουδική Αραβία, αλλά η συνέχεια ήταν εκπληκτική. Με τον Μέσι να την… παίρνει από το χέρι και να την οδηγεί στον τελικό, έχοντας ήδη πέντε γκολ στο ενεργητικό του. Προβλήματα για τον Σκαλόνι δεν υπάρχουν, διαθέσιμος είναι και ο Ντι Μαρία πλέον, αλλά δύσκολα θα τον δούμε να ξεκινάει στον τελικό.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΓΑΛΛΙΑ (17:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: «Πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή, να κρατήσουμε τα θετικά και καταλάβουμε πως παίζουμε ξανά για έναν παγκόσμιο τίτλο. Πάμε να το χαρούμε». Εκστασιασμένος από τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό ο Ντιντιέ Ντεσάν, είναι έτοιμος μαζί με την εθνική Γαλλίας να γράψει ιστορία. Κατακτώντας το δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά από εκείνο στη Ρωσία τέσσερα χρόνια νωρίτερα. Οι Γάλλοι τα έκαναν όλα σωστά σε αυτή την πορεία, είχαν ποιότητα και αποτελεσματικότητα, είχαν και την τύχη με το μέρος τους σε κάποιες περιπτώσεις. Όπως στο ματς με την Αγγλία, στο οποίο ο Κέιν έχασε πέναλτι στο τελευταίο δεκάλεπτο για να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση.

Οι Γάλλοι είναι σε… αναμμένα κάρβουνα τις τελευταίες μέρες καθώς έχουν εμφανιστεί πολλά κρούσματα γρίπης. Ουπαμεκανό και Ραμπιό έχασαν το ματς με το Μαρόκο, Βαράν και Κονατέ δεν έκαναν προπόνηση την Παρασκευή, ερωτηματικό αποτελεί και ο Κομάν που επίσης ταλαιπωρείται από κρυολόγημα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Προγνωστικά Stoiximaview για τον Τελικό Μουντιάλ 2022

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις Μουντιάλ, Προγνωστικά Μουντιάλ, ενώ μπορείτε στο δωρεάν Mundial Game μπορείς να γίνεις ο κορυφαίος tipster, επιλέγοντας ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Το StoiximaView σας βάζει στον ρυθμό του Μουντιάλ 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ