StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 18/1)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 18/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΝ – ΙΝΤΕΡ (21:00): Με την χειρότερη δυνατή ψυχολογία ταξίδεψε στο Ριάντ η Μίλαν, προκειμένου να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν ως πρωταθλήτρια Ιταλίας. Την προηγούμενη εβδομάδα οι «ροσονέρι» έπεσαν θύματα έκπληξης και έμειναν εκτός προημιτελικών στο Κύπελλο Ιταλίας, ενώ σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, άφησαν βαθμούς. Πλέον, βρίσκονται στο -9 από την κορυφή και με την εικόνα που έχουν, δύσκολα θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο. Στο εκτός έδρας με τη Λέτσε, βρέθηκαν πίσω με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο και έκαναν τη ζωή τους πολύ δύσκολη. Με τα τέρματα των Λεάο (58’) και Καλάμπρια (70’) έφεραν το ματς στα ίσια, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν την ολική ανατροπή.  Σταθερά εκτός πλάνων βρίσκονται οι Μενιάν (κίπερ), Φλορέντσι (μπακ), Μπάλο-Τουρέ (μπακ), Κρούνιτς (χαφ) και Ιμπραήμοβιτς (φορ), οι οποίοι, πλέον, δεν επηρεάζουν.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΝ – ΙΝΤΕΡ (21:00): Έχοντας το μυαλό της στο Σούπερ Καπ, η Ίντερ ξεπέρασε το εμπόδιο της εκ των ουραγών Βερόνα και επέστρεψε στις νίκες. Οι «νερατζούρι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 3’ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-0). Παρότι δεν «κλείδωσαν» το ματς, πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ, εντούτοις, οι παίκτες του Σιμόνε Ιντσάγκι δεν κινδύνευσαν με ισοφάριση, αφού η αντίπαλός της δεν απείλησε. Μπορεί να διατηρήθηκαν στην πρώτη τετράδα, αλλά, όντας στο -10 από την κορυφή, δεν μπορούν να ονειρεύονται τίτλο. Θα πρέπει, αφενός, να σταθεροποιήσουν την απόδοσή τους, αφετέρου να χάνει βαθμούς η Νάπολι, κάτι που δεν μοιάζει πιθανό για την ώρα. Αποθεραπεύτηκε ο Λουκάκου (φορ), αλλά θα είναι στον πάγκο, λίγες οι πιθανότητες για Χαντάνοβιτς (κίπερ) και Μπρόζοβιτς (μέσος), οι οποίοι, μάλλον, δεν θα ρισκάρουν.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00): Φουλ ανταγωνιστική ήταν η Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αλλά ηττήθηκε με 1-0 από την Τσέλσι. Το πάλεψε, έδειξε καλή εικόνα, είχε 4-5 πολύ καλές στιγμές, αλλά «έπεσε» πάνω στον Κέπα που τα έβγαλε όλα. Ήταν η 3η διαδοχική ήττα, μιας και στο πρωτάθλημα είχε χάσει 4-0 την Τότεναμ και ενδιάμεσα 2-1 εντός από τη Σαουθάμπτον στο Κύπελλο Αγγλίας. Η τελευταία της νίκη είναι αυτό το 2-0 επί της Μπόρνμουθ στις 31 Δεκεμβρίου. Έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του ο Βιεϊρά και περιμένει κάτι αντίστοιχο και απέναντι στη Γιουνάιτεντ. «Είναι 11 εναντίον 11. Το παλέψαμε κόντρα στην Τσέλσι, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και με τη Γιουνάιτεντ. Με λίγη τύχη μπορούμε να σκοράρουμε», σχολίασε. Φέργκιουσον και ΜακΆρθουρ δίνονται εκτός, αμφίβολος ο Άντερσεν, εξέτισε και επιστρέφει ο Μίτσελ.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00): 9 σερί νίκες και συνεχίζει! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν χωράει αμφιβολία πως περνάει την καλύτερη περίοδο στη σεζόν. Νίκησε και τη Σίτι στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης και έδειξε ότι πολλά έχουν αλλάξει. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 60’ με την κεφαλιά του Γκρίλις, αλλά το γύρισε με δύο γκολ σε ένα πεντάλεπτο. Στο 78’, στο γκολ που σήκωσε μεγάλη κουβέντα στην Αγγλία, ο Μπρούνο Φερνάντες με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1, στο 82’ ο φορμαρισμένος Ράσφορντ σκόραρε με κοντινή προβολή για το 2-1 και η Γιουνάιτεντ πανηγύρισε ξανά. «Είμαστε πιο ομάδα από ποτέ», είπε ο Πορτογάλος μέσος μετά το τέλος του αγώνα. Και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο, με τη Γιουνάιτεντ να αποκτά ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Κάπως έτσι, μείωσε στον πόντο από τη Σίτι και παρέμεινε στο -9 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, την οποία αντιμετωπίζει, στο «Έμιρεϊτς», την προσεχή Κυριακή (22/1, 18:30)! Τραυματίες οι Σάντσο, Φαν ντε Μπεκ, Νταλό, μη διαθέσιμος ο Μπάτλαντ, εξαιρετικά αμφίβολος τόσο ο Μαρσιάλ, όσο και ο Ράσφορντ. Έτοιμος να ντεμπουτάρει ο Βέγκχορστ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ