Τρεις επιλογές στο Κύπελλο

Τρεις επιλογές στο Κύπελλο

Ποντάρισμα προκύπτει και από τις τέσσερις σημερινές αναμετρήσεις, ωστόσο θα περιοριστώ σε τρεις επιλογές, τις οποίες φυσικά και ακολουθώ σε μονό ποντάρισμα.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας παίρνουν την σκυτάλη στο πρωταγωνιστικό πλάνο από το κουπόνι του στοιχήματος.

Ποντάρισμα προκύπτει και από τις τέσσερις σημερινές αναμετρήσεις, ωστόσο θα περιοριστώ σε τρεις επιλογές, τις οποίες φυσικά και ακολουθώ σε μονό ποντάρισμα.

🎁 Με τον κωδικό «FS50» ή «FB15» κερδίζεις ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* στη Stoiximan 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Απόλλων Παραλιμνίου – Λαμία Προγνωστικά

Η μεγάλη έκπληξη μέχρι στιγμής του Κυπέλλου. Η ομάδα από την 3η κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Απόλλων Παραλιμνίου κατάφερε να βρεθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αποκλείοντας τον Άγιο Νικόλαο και είναι λογικό όλη η πόλη να γιορτάζει σήμερα.

Η Λαμία από την πλευρά της για μια ακόμη φορά έχει βρεθεί στα προημιτελικά αλλά όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος είναι λογικό να έχει το μυαλό της στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία. Δεν λέω ότι θα παρατήσει τη διοργάνωση αλλά αν δει κάποιος και τις επιλογές του Σάββα Παντελίδη καταλαβαίνει ότι το βάρος πέφτει στο επόμενο ματς πρωταθλήματος.

Το Παραλίμνιο είναι μια άκρως επιθετική ομάδα, η οποία στην κατηγορία της παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και δείχνει άνεση στο σκοράρισμα. Πιστεύω ότι και σήμερα θα καταφέρει να σκοράρει και θα ακολουθήσω το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

ΑΕΚ – Πανσερραϊκός Προγνωστικά

Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα από πλευράς θεάματος. Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα παίζει ένα ποδόσφαιρο φουλ στην ένταση, το οποίο δύσκολα βρίσκει αντίδοτο από τον κάθε αντίπαλο. Ακόμη και με πολλές αλλαγές στην 11άδα της, ακολουθεί το ίδιο πλάνο έστω και αν κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να το εξυπηρετήσουν απόλυτα.

Σήμερα λοιπόν οι βασικοί λείπουν. Η 11άδα θα είναι διαφορετική όμως στο γήπεδό της η ΑΕΚ παίζει στον αυτόματο. Ο Πανσερραϊκός παίζει με βάρος στην άμυνα. Έτσι έχει χτίσει το σερί, το οποίο φέρνει την ομάδα στην πρώτη θέση του ομίλου της και την καθιστά φαβορί για την άνοδο.

Στο Κύπελλο δύσκολα θα προχωρήσει φυσικά και θα κάνει την έκπληξη. Θα ρισκάρω και θα ακολουθήσω το Over 1,5 στο ημίχρονο αφού περιμένω από την Ένωση να μπει πολύ δυνατά στο ματς και να βρει γρήγορα γκολ.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Το μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και θέλει να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης εκμεταλλευόμενος την έδρα. Δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από στραβοπάτημα στην έδρα του απέναντι στον  ΟΦΗ ενώ οι πράσινοι κατάφεραν για μια ακόμη φορά φέτος να σκοράρουν στο φινάλε του αγώνα και να πάρουν μια πολύτιμη νίκη στα Ιωάννινα απέναντι στον ΠΑΣ.

Σήμερα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός τακτικά είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τα παιχνίδια τα φέρνει σχεδόν όλα στα μέτρα του και μπορεί να σκοράρει. Από την άλλη περιμένω περισσότερη ορμή στον ΠΑΟΚ και θεωρώ δεδομένο ότι θα βρει τουλάχιστον ένα γκολ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Απόλλων Παραλιμνίου – Λαμία Goal/Goal (2.25)ΑΕΚ – Πανσερραϊκός Over 1,5 ημίχρονο (2.15)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Goal/Goal (2.07)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ