StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 7/2)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 7/2)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Περίπατο κάνει φέτος η Μπέρνλι στην Championship και δεν χάνει με τίποτα την απευθείας άνοδο. Έκανε πάρτι με 3-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Νόριτς. Κυριάρχησε η ομάδα του Κομπανί και συνεχίζει να εντυπωσιάζει, όχι μόνο με τα αποτελέσματα, αλλά κυρίως με την εικόνα της. Ήταν η 9η διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, μετά το βαρύ 5-2 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αγώνες κατά τους οποίους έβαλε πέντε τριάρες, δύο φορές έβαλε δύο γκολ και άλλες δύο από ένα. «Φυσάει»! Και είναι πρωτοπόρος με +7 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-2 απευθείας άνοδος) και με +17 από Μίντλεσμπρο και Λούτον. Πάντως, όσον αφορά το Κύπελλο Αγγλίας, θα μπορούσε να είχε αποφύγει αυτόν τον έξτρα αγώνα, μιας και έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Ίπσουιτς. Καλύτερη ήταν, είχε καλές στιγμές, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Και καλείται να το τελειώσει τώρα. Αν περάσει, θα παίξει με το νικητή από το Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Φλιτγουντ, άρα θα έχει μία ιστορική ευκαιρία να βρεθεί στα προημιτελικά! Αν σας ενδιαφέρει για το Μπέρνλι – Ίπσουιτς Στοίχημα, εκτός είναι οι Μούριτς, Μάνουελ και Χάργουντ-Μπελς, όπως και ο Ροντρίκεζ, ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα. Για την ιστορία, στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει, και μάλιστα εκτός έδρας, με 4-2 την Μπόρνμουθ της Premier League!

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Πολύ καλή παρουσία, συνολικά, έχει στο πρωτάθλημα (της League One) και η Ίπσουιτς. Το τελευταίο διάστημα, πάντως, ψάχνει να βρει τα πατήματά της. Έμεινε στο 1-1 με την Κέμπριτζ που είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στάθηκε τυχερή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 24’, στο 32’ η αντίπαλός της είχε χαμένο πέναλτι και μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε. Δεν βρήκε δεύτερο γκολ, αλλά θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν πολύ χειρότερα. Προηγουμένως είχε νικήσει 4-0 τη Μόρκαμ, η μοναδική της νίκη σε έξι αγώνες (1-4-1). Δεν τελείωσε κάτι, απλώς έμεινε πιο πίσω στη μάχη για την απευθείας άνοδο, αυτήν την στιγμή είναι 3η και στο -6 από Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Πλίμουθ. Έχει αποκλείσει ήδη μία ομάδα της Championship στο Κύπελλο Αγγλίας, τη Ρόδεραμ στην προηγούμενη φάση με 4-1. Πιο πριν, απέκλεισε Μπρέικνεϊλ Τάουντ (3-0) και Μπάξτον (4-0).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: «Επιτέλους νίκη» αναφώνησαν όλοι στο Σαλέρνο το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου 2023. Ημερομηνία-σταθμός για τον Ντάβιντε Νικόλα και τους παίκτες του, οι οποίοι έβαλαν φρένο στον κατήφορο που είχε πάρει η ομάδα και φαινόταν να μην έχει τελειωμό. Η Σαλερνιτάνα πέρασε σαν… καμικάζι από το «Βία Ντελ Μάρε» επικρατώντας 2-1 της Λέτσε, πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη μετά από ένα σερί επτά αγώνων με πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες. Το ξεκίνημα ήταν «εκρηκτικό», καθώς με τα γκολ των Ντία (5’) και Βιλένα (20’), αιφνιδίασε την αντίπαλό της. Παρότι η μείωση του σκορ έγινε άμεσα (23’) και υπήρξε αρκετή πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, εντούτοις, κατάφερε να πάρει το διπλό, που την έφερε στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Στη λίστα με τους τραυματίες παραμένουν οι Φάτσιο (στόπερ), Ματζόκι (εξτρέμ) και Ματζόρε (εξτρέμ).

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Συνεχίζεται η προσπάθεια ανασύνταξης στη Γιουβέντους μετά την «καμπάνα» με αφαίρεση 15 βαθμών. Ο Μαξ Αλέγκρι και οι ποδοσφαιριστές του προσπαθούν να μην αποπροσανατολιστούν από αυτή την ιστορία, αλλά πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο; Μια πρώτη ουσιαστική αντίδραση ήρθε την Πέμπτη (2/2) με τη νίκη-πρόκριση (1-0) επί της Λάτσιο στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Το γκολ του Μπρέμερ (44’) ήταν αρκετό για να την στείλει στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ, σε ένα remake του περυσινού τελικού. Μια πρόκριση που ήρθε λίγες μέρες μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ με 2-0 από τη Μόνζα, από την οποία ηττήθηκε και στα δύο φετινά τους παιχνίδια. Με δεδομένη την απόσταση από την εξάδα, οι «μπιανκονέρι» θα παλέψουν για την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Europa League για να σώσουν κατά κάποιο τρόπο τη χρονιά. Ξανά στο ιατρικό δελτίο βρίσκεται το όνομα του Πογκμπά (μέσος). Στην ίδια λίστα βρίσκονται επίσης οι Μπονούτσι (στόπερ) και Μίλικ (φορ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ