StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 7/3)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 7/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΕΛΣΙ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:00): Η Τσέλσι ψάχνει τον καλό της εαυτό μέσα από τις πολλές δυσκολίες και τις ακόμη πιο πολλές απουσίες. Όσο και να προβληματίζει εδώ και αρκετές εβδομάδες, ψάχνει μία αντίστοιχη εικόνα με εκείνη στη Γερμανία, εκεί που αν και ηττήθηκε με 1-0 στις 15/2, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, την καλύτερη εδώ και καιρό. Τόσο καλή που ξεκάθαρα αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Και θεωρώ πως το ίδιο θα γράφαμε ακόμη και ισοπαλία να είχε έρθει. Είχε πολύ καλή παρουσία, αρκετές πολύ καλές στιγμές, δοκάρι με τον «κεραυνό» του Ζοάο Φέλιξ στο 38’ και γενικά είχε πολλά καλά διαστήματα. Αυτή, ναι, ήταν Τσέλσι. Και με τέτοια εικόνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», μπορεί να νικήσει, μπορεί να το γυρίσει και να περάσει στα προημιτελικά. Όπως τα έχει «καταφέρει» φέτος, αυτό το παιχνίδι είναι για την Τσέλσι το πιο σημαντικό. Μέχρι το επόμενο. Στο πρωτάθλημα, πάντως, νίκησε έστω και δύσκολα τη Λιντς με 1-0, με το γκολ του Γουέσλι Φοφανά και επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 αγώνες. Διαθέσιμος για το Τσέλσι – Ντόρτμουντ Στοίχημα ο Πούλισικ, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του δεξιού μπακ, Τζέιμς. Επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά κρίνεται ανέτοιμος και έμεινε εκτός ο Καντέ (χαφ). Εκτός, επίσης, οι τραυματίες Τιάγκο Σίλβα (στόπερ), Μπρόγια (φορ), τιμωρημένος ο Πούλισικ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΕΛΣΙ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:00): Η Ντόρτμουντ 10/10! Μετά την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση, δεν έχει χάσει πουθενά. 10 παιχνίδια, ισάριθμες νίκες, 8 στη Bundesliga, 1 στο Κύπελλο Γερμανίας, 1 στο Champions League. Στο πρώτο παιχνίδι, πάντως, στάθηκε τυχερή. Είχε κι εκείνη τις στιγμές της, αλλά δεν ήταν να κερδίζει. Και κέρδισε με την ατομική ενέργεια και το σουτ του Αντεγέμι στο 63’. Ο Γερμανός επιθετικός δίνεται αμφίβολος για το παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όπως και οι Μάλεν (φορ) και Κόμπελ (τερματοφύλακας). Οι δύο τελευταίοι είναι σίγουρα στην αποστολή για την Αγγλία. Κανείς τους δεν έπαιξε στο περασμένο ντέρμπι με τη Λειψία, οι δύο πρώτοι δεν ήταν καν στην αποστολή, ο Ελβετός πορτιέρο ήταν στην 20άδα και έμεινε στον πάγκο. Στη 10η διαδοχική της νίκη, πάντως, σε αυτό το 2-1 επί της Λειψίας, η Ντόρτμουντ αποδείχθηκε και πάλι αποτελεσματική. Έστω και αν δεν παίρνει τα γκολ που θέλει από παίκτες-«κλειδιά», δημιουργεί και βρίσκει δίχτυα. Προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με Ρόις (πέναλτι) και Τσαν και άντεξε στην πίεση που της ασκήθηκε στο δεύτερο 45λεπτο. Πέρα από τα αγωνιστικά θέματα που προαναφέραμε, εκτός είναι ο δεξιός μπακ Ριέρσον και ο φορ Μουκοκό.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (22:00): Πολύ μεγάλο φαβορί για την πρόκριη στα προημιτελικά η Μπενφίκα. Για την ακρίβεια, ένα ποδοσφαιρικό θαύμα χρειάζεται για να αποκλειστεί από την Μπριζ, μετά το 2-0 των Πορτογάλων στο Βέλγιο, εκεί που οι Πορτογάλοι κυριάρχησαν. Ένα πέναλτι του Ζοάο Μάριο στο 51′ και ένα γκολ του Νέρες στο 88′ έκαναν τη διαφορά για την Μπενφίκα, η οποία συνέχισε με νίκες και τις επόμενες μέρες σε επίπεδο πρωταθλήματος. 3-1 απέναντι στην Μποαβίστα, 2-0 εκτός έδρας τη Βιζέλα και 2-0 τη Φαμαλκάο εντός έδρας για την Μπενφίκα που διατηρεί τη μεγάλη διαφορά από τους διώκτες της. Στο συν οχτώ από την Πόρτο, στο συν δέκα από την Μπράγκα, στο συν 15 από τη Σπόρτινγκ. Εξαιρετικό το φετινό σύνολο του Σμιντ, έχει φιλοδοξία να φτάσει ψηλά στο Champions League.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (22:00): Δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην Μπενφίκα, έκανε μόλις μία καλή στιγμή στο ξεκίνημα, με τον Βλαχοδήμο να έχει σωστή αντίδραση και υποτάχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο στην ανωτερότητα των Πορτογάλων. Για την Μπριζ η εξαιρετική φετινή παρουσία στο Champions League μάλλον σταμάταει στη Λισσαβόνα, αφού αυτό το 0-2 του πρώτου αγώνα πολύ δύσκολα γυρίζει σε αυτό το γήπεδο. Προέρχεται από βαριά ήττα στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε από την Οστάνδη εκτός έδρας με 0-3, μια Οστάνδη που μάχεται για την παραμονή. Κινδυνεύει πλέον η θέση της στην πρώτη τετράδα και αναμένεται να ρίξει όλο το βάρος της στο πρωτάθλημα, αφού αποχαιρετά την Ευρώπη.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ