StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 10/3)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 10/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΛΩΝΙΑ – ΜΠΟΧΟΥΜ (21:30): Γίνεται ένα παιχνίδι που δεν κέρδισες, να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά; Κι όμως, γίνεται! Η Κολωνία έρχεται από το 0-0 στο Βερολίνο απέναντι στην Ουνιόν, ένα ματς που στο σύνολο ήταν καλύτερη στα σημεία και αν μία ομάδα άξιζε να πάρει τη νίκη, ήταν εκείνη! Είχε περισσότερες καλές στιγμές από την αντίπαλό της και τη ζόρισε πραγματικά. Μπορεί εκτός έδρας να μην ενθουσιάζει (1 διπλό σε 12 αγώνες), όμως, η εικόνα της την προηγούμενη αγωνιστική ήταν πολύ ενθαρρυντική. Και «έδειξε» σε όλους το λόγο για τον οποίο δεν θα κινδυνεύσει φέτος. Εντάξει, ποδόσφαιρο είναι, αλλά δεν έχει κακή ομάδα.

Και σίγουρα έχει καλύτερη από αρκετές που είναι από κάτω της. Όπως και να ‘χει, συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη, είχαν προηγηθεί οι ήττες με 2-0 και 3-0 από Βόλφσμπουργκ και Στουτγκάρδη, αντίστοιχα. Επίσης, η τελευταία της νίκη είναι το 3-0 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η προηγούμενη (2 σε 13!) το 7-1 επί της Βέρντερ Βρέμης (21/1). Ανέτοιμος, άρα και εκτός για το Κολωνία – Μπόχουμ Στοίχημα ο Κιλιάν (στόπερ), εκτός και ο Πέντερσεν (αριστερό μπακ). Καλύτερα είναι ο Σέλκε και επιστρέφει, πιθανότατα και στο αρχικό σχήμα.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΛΩΝΙΑ – ΜΠΟΧΟΥΜ (21:30): Η Μπόχουμ ηττήθηκε στο ντέρμπι ουραγών με 2-0 από τη Σάλκε. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι αλλά και σχετικά ισορροπημένο, μπήκε λίγο καλύτερα, είχε 2-3 καλές στιγμές, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ από το αυτογκόλ του πορτιέρο Ρίεμαν. Έπεσε να μπλοκάρει την μπάλα και την έσπρωξε στα δίχτυα της ομάδας του! Δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και έτσι μετά την 4η διαδοχική ήττα της στο πρωτάθλημα, βρέθηκε στην τελευταία θέση. Πέρασε ένα διάστημα όπου έδειξε καλά στοιχεία και πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση, αλλά σε ένα τόσο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θες και διάρκεια. Τελευταίο παιχνίδι που κέρδισε ήταν το 5-2 επί της Χόφενχαϊμ στις 4 Φεβρουαρίου. Η κατάσταση έχει ζορίσει και μπορεί να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο αν δεν κάνει κάτι και άμεσα κιόλας. «Πρέπει να πατήσουμε το… κουμπί της επανεκκίνησης. Έχουμε μπροστά μας 11 παιχνίδια και πρέπει να δούμε πολλά, όπως ποιοι παίκτες μπορούν να αντεπεξέλθουν στην τρέχουσα κατάσταση και στην πίεση», είπε ο κόουτς της ομάδας, Τόμας Λετς. Σίγουρα εκτός οι Ζόλερ (φορ), Γκαμπόα (δεξί μπακ) και Γκράβε (τερματοφύλακας). Αμφίβολος λόγω ίωσης ο Έσερ (τερματοφύλακας), προς επιστροφή ο Χόλτμαν (εξτρέμ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΠΕΤΣΙΑ – ΙΝΤΕΡ (21:45): Μόνο ικανοποιημένη δεν μπορεί να είναι η Σπέτσια από την εντός έδρας ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Βερόνα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν από αυτά που λέμε «έξι βαθμών», μιας και οι δύο αντίπαλοι μάχονται για τον στόχο της παραμονής. Η ομάδα του Λεονάρντο Σέμπλιτσι ήταν καλύτερη, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες (ίσως τις περισσότερες από κάθε άλλο φετινό), αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Το 0-0 απλώς την διατήρησε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Κάθε ματς είναι τελικός και θα προσπαθεί να πάρει οτιδήποτε μπορεί, αφού ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού οι Ζοέ (κίπερ), Χολμ (δ. μπακ), Μουτίνιο (αρ. μπακ) και Μπαστόνι (μέσος), ενώ οι Ρέτσα (αρ. μπακ) και Μαρκέτι (αναπλ. κίπερ) είναι τιμωρημένοι.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΠΕΤΣΙΑ – ΙΝΤΕΡ (21:45): Σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα για την Ίντερ, κάτι που έχει χαλάσει ιδιαίτερα το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου. Για παράδειγμα, μετά την ισοπαλία με τη Σαμπντόρια ήρθαν οι νίκες απέναντι σε Ουντινέζε και Πόρτο, για να ακολουθήσει η ήττα από τη Μπολόνια και την προηγούμενη αγωνιστική η νίκη επί της Λέτσε. Το έχουμε ξαναγράψει ότι ο τίτλος έχει «κάνει φτερά» και πλέον επικεντρώνεται στο να παραμείνει εντός τετράδας. Όμως, επειδή οι διαφορές είναι μικρές, κάθε βαθμός που χάνεται μπορεί στην τελική σούμα να έχει κοστίσει. Σήμερα βρίσκεται στη 2η θέση, αλλά η απόσταση από την 5η είναι μόλις 3β. Στη λίστα με τους τραυματίες βρίσκονται οι Σκρίνιαρ (στόπερ) και Κορέα (επιθετικός). Την προσεχή Τρίτη (14/3) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πόρτο, στη ρεβάνς του υπέρ της 1-0 για τη φάση των «16» του Champions League.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ