StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 27/3)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 27/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ (21:45): Τώρα ρίχνεται η Ιρλανδία στη μάχη των προκριματικών, μιας και την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό. Θυμίζουμε, είναι στον Β’ Όμιλο, εκείνον της Ελλάδας, οπότε καταλαβαίνετε πως το έργο της είναι πολύ δύσκολο και ρεαλιστικός της στόχος απλά να είναι ανταγωνιστική. Προ ημερών, έδωσε φιλικό για να μπει λίγο σε ρυθμό, νικώντας 3-2 τη Λετονία. Προηγήθηκε 2-0 στο 17’ με Ο’ Ντόουντα και Φέργκιουσον, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και πήρε τη νίκη με τον Ογκμπένε στο 65’. Μπροστά ήταν καλή, αλλά πίσω δεν έλειψαν τα θεματάκια. Και κάθε ένα από αυτά μπορεί να το «πληρώσει» στην μεγάλη ποιότητα της Γαλλίας. Ο Στέφεν Κένι κάλεσε και πάλι τους Ομομπαμιντέλε και Ίνταχ, όπως και τους Νάιτ και Κιν, πρώτη φορά κλήθηκε στην εθνική ο Μίκι Τζόνστον. Επιπλέον, στην τελευταία διοργάνωση του UEFA Nations League, δεν τα πήγε καλά και τερμάτισε στην 3η θέση, στη Β’ κατηγορία, με 7 βαθμούς, πίσω από Σκωτία (13) και Ουκρανία (11) και μπροστά μόνο από την Αρμενία (3).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ (21:45): Η Γαλλία θριάμβευσε στην πρεμιέρα των προκριματικών, σαρώνοντας με 4-0 την Ολλανδία. Κοινώς, αν δεν έρθουν τα πάνω-κάτω, η πρωτιά είναι δική της. «Δεν ξέρω αν ήταν το τέλειο παιχνίδι, όμως, ήταν μία πολύ ωραία βραδιά. Κάναμε πολύ καλή εκκίνηση και ήμασταν αποτελεσματικοί», ανέφερε ο Ντιντιέ Ντεσάν για τον θρίαμβο κόντρα στους «οράνιε». Ο Εμπαπέ σκόραρε δις (τα πρώτα του γκολ ως πρώτος αρχηγός), ο Γκριεζμάν είχε ανοίξει το σκορ στο 2’ και ο Ουπαμεκανό έκανε το 2-0 στο 8’. Γενικά, έκανε ένα πολύ ουσιαστικό παιχνίδι η Γαλλία και όλα έγιναν απλά με το σκορ στο 21’ στο 3-0! Έτσι κι αλλιώς ήταν το φαβορί στον όμιλο της εθνικής μας ομάδας και απλώς το επιβεβαίωσε. Τώρα δίνει το δεύτερο παιχνίδι (ξανά δράση τον Ιούνιο με τα παιχνίδια απέναντι σε Γιβραλτάρ και Ελλάδα) και θέλει να κάνει το 2/2, επιβεβαιώνοντας την ξεκάθαρη ανωτερότητά της. Ενδεχομένως να κάνει ορισμένες αλλαγές ο Ντεσάν, αλλά ακόμη κι έτσι, το ταλέντο που υπάρχει στο ρόστερ των «τρικολόρ» φτάνει και περισσεύει.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (21:45): Η Ολλανδία γνώρισε βαριά ήττα στην πρεμιέρα του ομίλου της στα προκριματικά. Έκανε τραγική εκκίνηση στο Παρίσι και εν τέλει έχασε 4-0 από τη Γαλλία. Στην ουσία της υπόθεσης, δεν αλλάζει κάτι, είτε βγει πρώτη, είτε δεύτερη, το ίδιο και το αυτό είναι. Βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 8’ και 3-0 στο 21’ και όταν την πατάς έτσι σε αυτό το επίπεδο, οι πιθανότητες επιστροφής στο ματς δεν είναι πολλές. Στη συνέχεια, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, το πάλεψε περισσότερο, είχε τις στιγμές της, αλλά δεν κατάφερε κάτι. Για την ιστορία, είχε και χαμένο πέναλτι στο 95’, με τον Μενιάν να αποκρούει την εκτέλεση του Ντεπάι. Έκανε πολλά λάθη, ειδικά στο δικό της μισό και σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρούνται. Εκεί στάθηκε και ο Ρόναλντ Κούμαν. «Χάναμε την μπάλα 20 μέτρα από την εστία μας και αυτό είναι κάτι που δεν γίνεται. Το 4-0 είναι ένα καλό μάθημα για εμάς. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και μάθαμε από αυτό, μπορεί να μας βοηθήσει με θετικό τρόπο», ανέφερε μεταξύ άλλων. Ντε Λιχτ και Φερμπρούκεν ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες (έχασαν τον αγώνα με τη Γαλλία) και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. Αντίθετα, αποχώρησε από την αποστολή (για οικογενειακούς λόγους) ο στόπερ Ντε Βρις.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (21:45): Το Γιβραλτάρ απλώς μας επιβεβαίωσε στην πρεμιέρα του ότι είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Η Ελλάδα νίκησε εύκολα με 3-0 και το σκορ θα μπορούσε να είχε ξεφύγει πολύ περισσότερο. Ήταν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης μονίμως σε καθεστώς πίεσης και δεν είχε καλή εικόνα. Κάτι, βέβαια, αναμενόμενο, δεδομένης και της χαμηλής ποιότητας. Επιθετικά, πάλι, δεν φάνηκε καθόλου. Σε όλο το ματς, ένα σουτ κατάφερε να κάνει, στο 80’ με τον Γουόκερ και τίποτα άλλο. Πώς θα φανεί ανταγωνιστικό (στα μέτρα του δυνατού) απέναντι σε ομάδες όπως η Ολλανδία και η Γαλλία; Φαντάζει απίθανο. Για την ιστορία, δύο φορές έχει κοντραριστεί στο πρόσφατο παρελθόν με την Ολλανδία, στα προκριματικά του Μουντιάλ για το Κατάρ και ηττήθηκε 6-0 εκτός έδρας και 7-0 εντός. Τώρα, πού θα σταματήσει το κοντέρ;

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ