Γκολ σε Λονδίνο και Μπρατισλάβα!

Γκολ σε Λονδίνο και Μπρατισλάβα!

Πονταρίσματα με γκολ στα προκριματικά του Euro.

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης…

Πολύ κοντά σε ό,τι περιμέναμε, από πλευράς εικόνας, το χθεσινό Κροατία – Ουαλία στο Σπλιτ, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, “άσο” και over 1.5 είχαμε στα προγνωστικά ποδοσφαίρου της στήλης! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, είχαν έως και συντριπτική υπεροχή σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, έχασαν ευκαιρίες, είχαν δοκάρι αλλά ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις σε φάση από πλάγιο των Ουαλών στην πρώτη, και μοναδική, τελική προσπάθεια της ομάδας του Ρομπ Πέιτζ στο στόχο! Στη Μάλαγα αντιθέτως οι Ισπανοί ίσως και να πήραν, κατά πάσα πιθανότητα πήραν, περισσότερα από όσα άξιζαν κόντρα στους Νορβηγούς, τουλάχιστον σε επίπεδο σκορ! Το τελικό 3-0 που δικαίωσε και την επιλογή μας Ισπανία -1.5 μάλλον κολακεύει τη “φούρια ρόχα”, δεύτερο και τρίτο γκολ λίγο πριν από το τέλος, μέσα σε ένα λεπτό, από το Χοσέλου για τους γηπεδούχους!

Διαβάστε επίσης: Πώς ο Μπα άλλαξε τις ισορροπίες στην άμυνα του Ολυμπιακού (vids)

Αγγλία – Ουκρανία Προγνωστικά

Μακράν το δυσκολότερο να…διαβαστεί πρόγραμμα το σημερινό, κατόπιν ωρίμου σκέψεως καταλήγουμε αρχικά στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ουκρανία, σέντρα στις 19:00 στο “Γουέμπλεϊ”! Ιδανικό το ξεκίνημα στον όμιλο για τα “Τρία Λιοντάρια”, νίκη με 2-1 εκτός έδρας επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ιταλίας στη Νάπολι και προβάδισμα για την κορυφή από το πρώτο κιόλας ματς! Αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά στο “Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα” και εκτίει την ποινή του ο Σο, εκτός ο “δαιμονισμένος” φέτος Ράσφορντ όπως και οι Μάουντ και Πόουπ! Εξαιρετική η εικόνα της ομάδας του Σάουθγκέιτ στην πρεμιέρα, σαφώς ανώτερη από τους “ατζούρι” ίσως και να άξιζε ακόμη μεγαλύτερο σκορ, ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων που φυσικά και θα γεμίσουν τις εξέδρες για μια ακόμη φορά!

Κάθε φορά και πιο επιδραστικός στη μεσαία γραμμή ο Μπέλινγχαμ, τι κι αν είναι μόλις 19 ετών, πρόκειται χωρίς καμία αμφιβολία για το νέο ηγέτη της ομάδας! Από την πλευρά τους οι Ουκρανοί αρχίζουν σήμερα τις υποχρεώσεις τους, περιμένοντας τον Ρεμπρόφ να αποδεσμευτεί από την Αλ Αϊν για να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία πηγαίνουν στο Λονδίνο με υπηρεσιακό προπονητή τον Ροτάν! Έχουν πάντως σίγουρα την ποιότητα, ιδίως στη μεσαία γραμμή με Ζιντσένκο, εκεί αγωνίζεται στην εθνική, Μαλινόφσκι, Μούντρικ, Σίντορτσουκ, Μπουγιάλσκι, να απειλήσουν κι εκείνοι τον αντίπαλο σε ματς στο οποίο δεν έχουν και πολλά πράγματα να χάσουν! Με βάση, κυρίως αλλά όχι μόνο, την απόδοση των Άγγλων στην πρεμιέρα περιμένω σκορ στο παιχνίδι, επιλέγω over 3.00 ασιατικό, στο 2.15 η απόδοση!

Σλοβακία – Βοσνία Προγνωστικά

Σλοβακία – Βοσνία το δεύτερο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε, από…οδυνηρή εντός έδρας λευκή ισοπαλία με το Λουξεμβούργο οι γηπεδούχοι, 3-0 την Ισλανδία με χαρακτηριστική άνεση οι Βόσνιοι στην πρεμιέρα τους! Με δεδομένο πως οι Πορτογάλοι μόνο με θαύμα θα χάσουν την πρωτιά πρόκειται, σε θεωρητικό επίπεδο, για ντέρμπι της δεύτερης θέσης, καμία από τις δύο ομάδες δε φημίζεται για την ανασταλτική της λειτουργία, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από τους αριθμούς, αυτό είναι το στοιχείο που μας οδηγεί και για το αποψινό μεταξύ τους παιχνίδι!

Μόνο Κύπρος και Λουξεμβούργο δεν κατάφεραν να πληγώσουν τους Σλοβάκους στα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους, μόνο στην έδρα του Καζακστάν κατάφεραν στα δικά τους τελευταία επτά εκτός έδρας να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους οι Βόσνιοι που σκόραραν πάντως σε όλες τις περιπτώσεις! Η ομάδα του Χατζιμπέγκιτς έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση στο δημιουργικό – εκτελεστικό κομμάτι στην πρεμιέρα της, αυτή του Καλτσόνα μπλοκαρίστηκε από το άκρως συντηρητικό παιχνίδι του αντιπάλου την πρώτη αγωνιστική, αυτή τη φορά δε θα βρει απέναντί της πούλμαν μπροστά στην εστία! Με βάση όλα τα παραπάνω το GG μου μοιάζει επιλογή με αξία, στο 1.95 η απόδοση!

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 ΑΓΓΛΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ: OVER 3.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ (2.15)

21:45 ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΒΟΣNIA: G/G (1.95)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ