Δύο άσοι με κάλυψη

Δύο άσοι με κάλυψη

Δράση σε Αγγλία και προκρι,ματικά Euro.

Γράφει ο Κώστας Σφήκας…

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Η Στόκπορτ με δικαίωσε το περασμένο Σάββατο, στη μοναδική μου επιλογή, πάμε να δούμε τι κρατάω από τη σημερινή μέρα.

Απόψε υπάρχουν αγώνες τόσα για προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μεταξύ εθνικών ομάδων, όσο και κάποια εξ αναβολής παιχνίδια που γίνονται στην Αγγλία. Με κάποια εξ αυτών σκοπεύω να ασχοληθώ.

Γεωργία-Νορβηγία Προγνωστικά

Δεν κατανοώ τον λόγο που η Νορβηγία θεωρείται τόσο δυνατό φαβορί σε αυτό το παιχνίδι, ειδικά με απών τον επιθετικό και ηγέτη της, Χάαλαντ, που είναι τραυματίας. Στον πρώτο αγώνα της, στην Ισπανία, έχασε εύκολα, αλλά αυτό πάνω-κάτω ήταν αναμενόμενο. Αυτό, ναι μεν, κάνει επιτακτική την ανάγκη νίκης της, όμως δεν σημαίνει πώς μπορεί και να την πάρει. Η Γεωργία στα 13 τελευταία παιχνίδια της έχει χάσει μόνο σε φιλικό από το Μαρόκο, με 10 νίκες. Και ειδικά εντός έχει πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια που είναι αήττητη. Βέβαια οι περισσότεροι αντίπαλοι ήταν στα μέτρα της, είτε σε φιλικά, είτε στον Nations League, αλλά κέρδισε και την Σουηδία εντός. Και μην λησμονούμε πώς έχει στις τάξεις της ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Κβαρατσκέλια της Νάπολι. Αξίζει το ρίσκο του πονταρίσματος στους γηπεδούχους, παίρνοντας και την κάλυψη της επιστροφής πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας. Ο άσος της Γεωργία με DNB στο 2,70 στην Fonbet.

Ντόρκινγκ-Σάουθεντ Προγνωστικά

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Σάουθεντ βρίσκεται σε καθοδική πορεία, με αρκετά οικονομικά προβλήματα και με την ομάδα προς πώληση. Αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα της, με έξι συνεχόμενες ήττες, τρεις σερί στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκτός έδρας, όλες με το ίδιο σκορ (1-0). Από την άλλη μεριά η Ντόρκινγκ έχει τρεις νίκες στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες στο γήπεδό της, στους οποίους δεν έχει ήττα. Δεν δικαιολογείται να προσφέρεται σαν αουτσάιντερ η γηπεδούχος, ειδικά στις τιμές που συμβαίνει, μπορεί και εδώ να υπάρξει κάλυψη επιστροφής πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας. Ο άσος της Ντόρκινγκ με DNB στο 2,40 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

19:00 Γεωργία-Νορβηγία 1 (DNB) (2,70 @ Fonbet)

21:45 Ντόρκινγκ-Σάουθεντ 1 (DNB) (2,40 @ Fonbet)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ