StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 31/3)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 31/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΜΠΟΧΟΥΜ (21:30): Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης περνάει μία δύσκολη περίοδο εδώ και σχεδόν ενάμιση μήνα. Διάστημα στο οποίο δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη σε έξι αγώνες. Έξι αγώνες, βέβαια, που οι περισσότεροι ήταν στα… κόκκινα, δηλαδή πολύ δυνατοί, σε Γερμανία και Champions League. Στην Ευρώπη αποκλείστηκε από τη Νάπολι με δύο ήττες, ενώ στη Bundesliga, τελευταίο της παιχνίδι ήταν η ήττα με 2-0 από την Ουνιόν Βερολίνου. Βέβαια, είναι ένα αποτέλεσμα που την αδικεί. Έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο όπου θα μπορούσε να είχε πετύχει και ένα και δύο γκολ. Δεν συνέβη, όμως, και το πλήρωσε με ήττα. Με την Ουνιόν θα παίξει ξανά την προσεχή Τρίτη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα είναι το 2-0 επί της Βέρντερ Βρέμης στις 18 Φεβρουαρίου! Χτύπησε στο γόνατο ο στόπερ Σμόλτσιτς και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Εκτός ο Τουρέ (στόπερ), αμφίβολοι Σο (χαφ) και Λενζ (αριστερό μπακ). Αν βάλουμε και τον τιμωρημένο Τούτα (στόπερ), τότε τα προβλήματα στο κέντρο άμυνας για τον Γκλάσνερ μαζεύονται πολλά. Ανέτοιμος ο Λίντστρομ (μεσοεπιθετικός).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΜΠΟΧΟΥΜ (21:30): Η Μπόχουμ σημείωσε μία σπουδαία νίκη. Κέρδισε 1-0 τη Λειψία, χωρίς να είναι καλύτερη. Καλά, όχι ότι έχει σημασία, βέβαια. Στάθηκε τυχερή, άντεξε στην πίεση (ειδικά στο β’ ημίχρονο), σκόραρε στο 48’ με τον Μάσοβιτς και πανηγύρισε μία τεράστια επιτυχία. Η δεύτερη σερί νίκη μετά το 2-0 επί της Κολωνίας εκτός έδρας και συνολικά 6 βαθμοί που της δίνουν πολύτιμη ανάσα στη μάχη για την παραμονή στη Bundesliga. Είναι φοβερό αυτό που κάνει να κάνει η Μπόχουμ, πάει να σώσει μία χρονιά την ώρα που όλοι τη θεωρούσαν τελειωμένη. Σκεφτείτε, έχει φτάσει ήδη στους 25 βαθμούς, ούσα στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προφανώς και υπάρχει δρόμος μπροστά, όμως, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, την κάνει τη δουλειά της. Ο Τόματς Λετς δεν υπολογίζει τον ανέτοιμο Γκαμπόα (δεξί μπακ), τιμωρημένος είναι ο Σοάρες (αριστερό μπακ), αλλά και τον Κούντε (χαφ) που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με το Καμερούν το απόγευμα της Πέμπτης.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ (22:00): Έκλεισε αρνητικά μια τετράδα αγώνων πριν από τη διακοπή η Μαγιόρκα, η οποία θέλει να επιστρέψει στο πρωτάθλημα και μαζί να επιστρέψει και στις νίκες. Χωρίς τρίποντο από τις 18 Φεβρουαρίου και το 4-2 απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Ακολούθησαν τέσσερα παιχνίδια στα οποία έκανε τρεις ήττες, με Εσπανιόλ, Έλτσε και Μπέτις και έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Σοσιεδάδ. Στην 11η θέση και στους 32 βαθμούς, έχει ακόμα διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη αφού είναι στο συν έξι. Πλην όμως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και σίγουρα να βρει βαθμούς που θα της διώξουν οριστικά και αμετάκλητα το άγχος. Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο Βαλιέντ, εκτός είναι και ο Αγκίρε που είναι τιμωρημένος.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ (22:00):  Έχοντας πολύ στο μυαλό της το Κύπελλο, εκεί που βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στο τελικό, η Οσασούνα το… πλήρωσε με κακές εμφανίσεις και άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ισοπαλία 0-0 εντός έδρας με τη Θέλτα, ήττα εκτός έδρας με 1-0 από τη Βαλένθια και νέα ήττα πριν από τη διακοπή με 0-3 εντός από τη Βιγιαρεάλ. Απομακρύνθηκε πλέον από τις ευρωπαϊκές θέσεις, αλλά όπως είπαμε το μυαλό της είναι στο Κύπελλο. Στο πρώτο ματς κέρδισε την Μπιλμπάο με 1-0 εντός έδρας, ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα ο δεύτερος ημιτελικός στη χώρα των Βάσκων που πηγαίνει για να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ. Δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσει σε rotation στο ματς με τη Μαγιόρκα ο Αρασάτε, αφού ακολουθεί το ματς της χρονιάς. Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο Ρούμπεν Πένα, εκτός είναι και ο Μπράσανατς που είναι τιμωρημένος.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ