Πάλι El Classico, πάλι ένα φαβορί

Πάλι El Classico, πάλι ένα φαβορί

Εμείς συνεχίζουμε όμως, κυνηγώντας ψηλές αποδόσεις και θα πάμε στοίχημα σήμερα με το El Classico του ελληνικού μπάσκετ.

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Προμηθέας κέρδισε την ΑΕΚ με άνεση στο τέλος, σε έναν αγώνα που ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, όμως τα λάθη της Ένωσης στο τέλος μας «χάλασαν» την επιλογή του να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους. Κέρδισαν με 13 οι Πατρινοί που έκαναν έτσι μεγάλο βήμα για την τετράδα.

Εμείς συνεχίζουμε όμως, κυνηγώντας ψηλές αποδόσεις και θα πάμε στοίχημα σήμερα με το El Classico του ελληνικού μπάσκετ, σε ευρωπαϊκό φόντο, τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, που παραμένει πάντα ένα ντέρμπι. Ήταν, είναι και θα είναι πάντα ντέρμπι μια αναμέτρηση Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, κι ας μην έχει βαθμολογικό κίνητρο μία απ’ τις δυο ομάδες.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Το γόητρο σε αυτές τις αναμετρήσεις πάντα υπερισχύει και αυτό συμβαίνει και σήμερα, όπου βεβαίως και ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για τη νίκη, αλλά ο ΠΑΟ θα παλέψει σκληρά για να πάρει ψυχολογία για το πρωτάθλημα, όπου εκεί ελπίζει να είναι τόσο βελτιωμένος ώστε να κοντράρει στα ίσια τους «ερυθρόλευκους».

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από νίκες στην τρέχουσα «διαβολοβδομάδα» – ο Ολυμπιακός με ευκολία κέρδισε τη Βιλερμπάν, επίσης αδιάφορη και με απουσίες Βιλερμπάν, με 81-55, και ο ΠΑΟ στον αγώνα των… αδιάφορων, τη Μπάγερν με 86-76, με κορυφαίο τον Παπαγιάννη.

Ο Ολυμπιακός περιμένει έναν καλύτερο Παναθηναϊκό σήμερα και θα είναι «υποψιασμένος». Φαίνεται αυτό και από τα λόγια του Σάσα Βεζένκοφ, υποψήφιου MVP για τη regular season: «Κάθε παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό και ξεχωριστό με τον Παναθηναϊκό.

Είναι ένα ματς EuroLeague, εμείς κοιτάμε τον στόχο μας, να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση. Ψυχολογικά είμασε καλά, έχουμε σκαμπανεβάσματα, όμως το πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε το αποτέλεσμα και να βελτιωνόμαστε. Να παίξουμε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, κάνει προσπάθεια με τον Σερέλη να φτιάξει λίγο το παιχνίδι του, αλλά και πάλι τα αποτελέσματα δεν δείχνουν μεγάλη πρόοδο. Τρεις σερί ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ) δεν είναι κάτι που μας έχει συνηθίσει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός τα τελευταία (πολλά) χρόνια.

Δε θα παίξουν για τους «πράσινους» οι Πονίτκα, Ουόλτερς, αμφίβολος είναι ο Π.Καλαϊτζάκης και για τους γηπεδούχους αμφίβολος είναι ο Κάνααν.

Ο Ολυμπιακός έχει κίνητρο και παίζει στην έδρα του, είναι σε καλό σημείο αγωνιστικά και έχει απέναντί του έναν Παναθηναϊκό που θέλει να παλέψει, αλλά όσο κι αν το κάνει, δύσκολα θα αντέξει μέχρι τέλους, κατά την εκτίμησή μας. Άσος πάνω από 10 πόντους για τους παθιασμένους γηπεδούχους, σε απόδοση 1.90 στη Stoiximan, για καλύτερη απόδοση υπάρχει και ο άσος με το over.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός | 1 (-10,5) (1.90)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ