ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

Ο Βόλος δεν έχει φτάσει ακόμη νίκη στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, αφού αντιμετώπισε πρώτα τον Ολυμπιακό (0-3), πριν πάρει βαθμό (0-0) στην έδρα του Παναθηναϊκού, την περασμένη αγωνιστική

Με ρεκόρ 11-6-9 ολοκλήρωσε τη χρονιά και στη διαδικασία των πλέι οφ δεν μπορεί να διεκδικήσει πολλά, αφού απέχει σημαντικά από τις 4 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Έδειξε, βέβαια, και πριν από λίγες μέρες πως δεν θα παρατήσει κανένα ματς.

Δώρο ένας μήνας Cosmote  TV για να απολαύσεις τα playoffs της Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ έφτασε στην πρώτη νίκη της, στη διαδικασία των πλέι οφ, αφού μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό, την πρώτη αγωνιστική, έφυγε νικήτρια με 1-0 από την έδρα του ΠΑΟΚ. Καλή εμφάνιση για το σύνολο του Αλμέιδα, που κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις και παρά τα σοβαρά λάθη του διαιτητή, που ακύρωσε γκολ υπέρ της στην αρχή του αγώνα, τελικά έφτασε με τον Αραούχο στο γκολ της νίκης.

Ήταν κινητική, όμως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για κακή διαιτησία και σοβαρά λάθη στον αγώνα. Έτσι, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της Αθήνας, επέτρεψε σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να μειώσουν την απόσταση και τώρα πηγαίνει στην Τούμπα για πολύ σημαντική μάχη.

Το παιχνίδια ανάμεσα σε Βόλο και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για τις 18:00 της Τετάρτης.

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ