StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 19/4)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 19/4)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00): Δεν είναι τυχαίο το παρατσούκλι «FC Hollywood» που συνοδεύει όλα αυτά τα χρόνια τη Μπάγερν Μονάχου. Τα αποδυτήρια της είναι πολύ… ζόρικα και τρανή απόδειξη αποτελεί το επεισόδιο Μανέ-Σανέ μετά τη λήξη του αγώνα στο Μάντσεστερ. Δεν έφτανε η βαριά ήττα με 0-3, ήρθε και το… γλυκό! Ο πρώτος γρονθοκόπησε τον δεύτερο και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να λήξει το θέμα. Ο Μανέ τιμωρήθηκε με βαρύ χρηματικό πρόστιμο και αποκλεισμό από την αποστολή του αγώνα για τη Bundesliga, ωστόσο, όπως δήλωσε ο Τόμας Τούχελ, θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς με τους «Σίτιζενς». Οι Βαυαροί θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες, αλλά ξέρουν ότι επί της ουσίας αναζητείται ένα θαύμα. Στο πρωτάθλημα, έκαναν άλλη μια γκέλα, παραχωρώντας 1-1 στη Χόφενχαϊμ, αλλά είδαν και τη Ντόρτμουντ να στραβοπατάει και να κρατάει το +2. Γνωστές οι απουσίες των τραυματιών Νόιερ (κίπερ), Ερνάντες (αμυντικός), στα θετικά η επιστροφή του Τσούπο-Μοτίνγκ (επιθετικός).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00): Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε το ταξίδι στο Μόναχο η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επιβεβαίωσε με άνεση τον τίτλο του φαβορί στο πρώτο παιχνίδι. Οι «Σίτιζενς» ήταν απολαυστικοί σε κάποια σημεία του αγώνα και έκαναν τη Μπάγερν να μοιάζει με ομάδα της… σειράς. Το τελικό 3-0 ήταν απόλυτα δίκαιο και διαμορφώθηκε με τα γκολ των Ρόδρι (27’), Μπερνάρντο Σίλβα (70’) και Χάαλαντ (76’). Πλέον, είναι θέμα διαχείρισης και αν δεν «αυτοκτονήσει» θα σφραγίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου την περιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης. Στο ματς της Premier League που ακολούθησε, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Λέστερ με σκορ 3-1 και έφτασαν τις 10(!) διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με 37-4 τέρματα! Παράλληλα, μείωσαν στους 4β. τη διαφορά από την κορυφή και την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι δεν υπάρχει η παραμικρή διαφοροποίηση στις απουσίες, αφού η μοναδική αφορά στον εξτρέμ Φόντεν.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ (22:00): Είναι δύσκολο να βγάλει κανείς άκρη με τη φετινή Ίντερ. Σκέτη απογοήτευση στη Serie A, ωστόσο είναι εξαιρετική στο Champions League. Στους 16 απέκλεισε την Πόρτο με το συνολικό 1-0. Κληρώθηκε με τη Μπενφίκα στα προημιτελικά, εντούτοις λίγοι της έδιναν τύχη. Πήγε ωστόσο στο «Da Luz», σκόραρε δύο τέρματα και πήρε ισχυρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Μιλάνο. Κρατάει απαραβίαστη την εστία της για 270 λεπτά στο Champions League. Την στιγμή που στην Ιταλία τρώει γκολ και από… περαστικό. Στα πέντε πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος έχει τέσσερις ήττες(!) και μια ισοπαλία. Έχασε και από τη Μόντσα, καθώς δεν μπόρεσε να κάνει γκολ έστω μια από τις 25 τελικές της στο ματς. Ικανή να μείνει εκτός τετράδας πλέον και να κάνει καμιά… κηδεία στην Ευρώπη. Εκτός μάχης ο Σκρίνιαρ, καθώς και αμφίβολος ο Ντε Φράι.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ (22:00):  «Πέταγε» από τα μέσα Μάρτη η Μπενφίκα. Έφτασε τις οκτώ σερί νίκες πριν μπει σε ένα περίεργο φεγγάρι. Ηττήθηκε στο ντέρμπι με την Πόρτο, σε μια φαινομενικά «άκακη» συγκυρία, εντούτοις η νέα ήττα από την Τσάβες βάζει σε ζόρια τους «αετούς» της Λισσαβώνας. Έξι στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος η Μπενφίκα είναι στο +4 στην κορυφή, ωστόσο περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν πλέον. Πάει στη ρεβάνς του Μιλάνου με μπόλικη πίεση, καθώς το 0-2 του πρώτου αγώνα δύσκολα μπορεί να γυρίσει. Έπεσε στην παγίδα της Ίντερ, είχε μια μάλλον φλύαρη υπεροχή, δεν άξιζε την ήττα σε γενικές γραμμές ωστόσο έδειξε να υστερεί στις λεπτομέρειες. Τραυματίας ο Ντράξλερ, καθώς και ο Μπα. Αμφίβολος ο Ρίστιτς.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ