ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε τον φιναλίστ της φετινής Euroleague, Ολυμπιακό, στο PAOK Sports Arena, αφού συνεχίζεται η Basket League και τα playoffs. Ο Ολυμπιακός είχε κάνει το 1-0 στη σειρά και οι δύο ομάδες, είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν και πάλι τις δυνάμεις τους.

Ο Ολυμπιακός τελικά επικράτησε με διαφορά 20 πόντων 97-77 και έτσι η σειρά πηγαίνει στο ΣΕΦ για το Game 3, με το πιο πιθανό σενάριο να είναι φυσικά το 3-0 και η λήξη της σειράς των ημιτελικών. Η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες, αφού η σειρά είναι best of five, κάτι που σημαίνει πως αν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει σήμερα, γνωρίζει τον αποκλεισμό.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην ελληνική πραγματικότητα, μετά το τέλος της σεζόν στην Euroleague. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου έχασε στο… καλάθι από τη Ρεάλ Μαδρίτης, χάρη σε σουτ του Γιούλ. Πλέον για τους Πειραιώτες είναι σημαντικό να φέρουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στο Φάληρο.

Με τη σειρά απέναντι στον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο 2-0, μετά το 97-77 στη Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως στόχο το 3-0 και την πρόκριση στους τελικούς. Ο Κάνααν μετά την πολύ καλή παρουσία του στον τελικό της Euroleague, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα playoffs, αλλά δεν αφήνει την ομάδα του και θα μείνει μαζί της μέχρι το τέλος, βοηθώντας τους συμπαίκτες του.

To Game 3 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για τις 19:05 της Κυριακής.

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ