Οι δύο κινήσεις που θα καθορίσουν τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν

Οι δύο κινήσεις που θα καθορίσουν τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν δεν είναι της παρούσης, όμως τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα σχετικά με το τι θέλουν ιδανικά οι Πειραιώτες...

Ο Ολυμπιακός μετά το Final Four της Euroleague έχει μπει σε ρυθμούς… Basket League, με μοναδικό στόχο να κλείσει τη σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε μια εκπληκτική σεζόν που διανύει.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να περάσουν απόψε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό και να περιμένουν στους τελικούς τον νικητή από το Παναθηναϊκός – Περιστέρι, να ολοκληρώσουν τη χρονιά με το νταμπλ και να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει σκοπό να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο ανέγγιχτο τον βασικό κορμό της ομάδας, έχει ανανεώσει ήδη τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Τόμας Γουόκαπ, ενώ είναι θέμα χρόνου να κλείσει και η περίπτωση της ανανέωσης του Κώστα Παπανικολάου.

Οι δύο κινήσεις που αποτελούν «κλειδί» για το πλάνο της νέας σεζόν είναι χωρίς αμφιβολία αυτές των Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοφ και πριν να ξεκαθαρίσουν αυτές δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστικά αυτό τον καιρό το μυαλό του στο αγωνιστικό κομμάτι και στον μεγάλο στόχο της σεζόν που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως το δεδομένο είναι πως οι Σλούκας-Βεζένκοφ θα καθορίσουν όλο τον σχεδιασμό για του χρόνου.

Ο πρώτος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, με τον Ολυμπιακό να θέλει φυσικά να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, τις δύο πλευρές να έχουν ήδη κάνει επαφές, που όμως θα ολοκληρωθούν μετά τους τελικούς.

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ είναι εντελώς διαφορετική, αφού ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει συμβόλαιο με την ομάδα, είναι «δεμένος» στην Ευρώπη, όμως οι Κινγκς παραμονεύουν και θέλουν να τον πάρουν στις ΗΠΑ.

Και για εκείνον θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα μετά την ολοκλήρωση της Basket League, με τον ίδιο να καλείται να αποφασίσει αν θα συνεχίσει στο λιμάνι ή αν θα κάνει το μεγάλο βήμα για το ΝΒΑ και τους «βασιλιάδες».

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει προτεραιότητα στις δύο αυτές περιπτώσεις και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, σχετικά με τον σχεδιασμό, αφού γίνει γνωστό τι θα κάνουν. Προς το παρόν οι ερυθρόλευκοι δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο πέρα από το ματς με τον ΠΑΟΚ και γενικότερα τα ματς που απομένουν στην Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ