StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 10/6)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 10/6)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΙΝΤΕΡ (22:00): Για τη Μάντσεστερ Σίτι είναι ένα φινάλε που στο μυαλό όλων τους μοιάζει με όνειρο. Όλη η… μπλε πλευρά του Μάντσεστερ θέλει για πρώτη φορά να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Champions League, να πιει επιτέλους από το ιερό δισκοπότηρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και πιθανή κατάκτηση δε θα σημάνει απλά την κορυφή της Ευρώπης. Αλλά θα τους χαρίσει για πρώτη φορά και το τρεμπλ, κάτι που έχει κάνει μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από αγλλικές ομάδες. Μετά το πρωτάθλημα κατέκτησε και το Κύπελλο στην Αγγλία, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από μερικές μέρες. Και πλέον η καρδιά όλων χτυπάει στην Κωνσταντινούπολη.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

Η ομάδα του Πεπ πηγαίνει στον τελικό σε τρομερή κατάσταση. Στα τελευταία 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόλις μία ήττα, με ρεκόρ 21-5-1, ενώ έφτασε στον τελικό του Champions League αφήνοντας εκτός μεγαθήρια όπως η Μπάγερν και η Ρεάλ. «Αν θέλουμε να πάμε στο επόμενο βήμα, πρέπει να ανέβουμε στην κορυφή της Ευρώπης», είπε ο Γκουαρντιόλα, που δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Επέστρεψε ο Έντερσον, προπονήθηκε και υπολογίζεται ο Γουόκερ.

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ Ειδικά Στοιχήματα: Από 2.75 μέχρι 7.00!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΙΝΤΕΡ (22:00): Αυτό το φορμάρισμα των τελευταίων μηνών και το γεγονός πως ο Σιμόνε Ιντζάγκι έριξε πολύ βάρος στην Ευρώπη, βλέποντας πως υπάρχει πεδίο διάκρισης, έφερε και τη μεγάλη έκπληξη. Γιατί ως έκπληξη μπορούμε να δούμε την παρουσία της Ίντερ στον τελικό του Champions League. Αν ρωτούσαμε 100 ανθρώπους στην αρχή της χρονιάς για τους φιναλίστ, δε θα απαντούσε κανείς Ίντερ. Εκπληκτική στη νοκ άουτ φάση, δε δέχτηκε γκολ στα πέντε από τα έξι ματς που έδωσε. Στα ημιτελικά άφησε με μεγάλη ευκολία εκτός τη Μίλαν και είναι έτοιμη να γράψει ιστορία, αν και αποτελεί ξεκάθαρα το αουτσάιντερ. Αλλά η φόρμα της είναι εκπληκτική. 11 νίκες στα 12 τελευταία παιχνίδια, η τελευταία της απέναντι στην Τορίνο με 1-0 στο φινάλε της Serie A. Μπήκε στην τετράδα, θα παίξει και του χρόνου στο Champions League. «Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι και για τη δική μου καριέρα και για των παικτών. Είναι μια ανταμοιβή. Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, αλλά έχουμε πιθανότητες».

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΙΝΤΕΡ (22:00): Το τρομερό στατιστικό της Ίντερ στο Champions League; Στα τελευταία 15 ματς που προηγήθηκε δεν έχασε (13-2-0). Στα 14 ματς που δέχτηκε πρώτη γκολ, δεν κέρδισε (0-4-10). Δεν έχει προβλήματα, αμφίβολος μονάχα για την ενδεκάδα ο Μικιταριάν.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ