StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 15/6)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 15/6)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑ (21:45): Μετά την αποτυχία να διακριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, η Ισπανία ξεκίνησε τα προκριματικά του EURO 2024 με μια νίκη και μια ήττα. Μια ήττα που έφερε αρκετή γκρίνια και μουρμούρα στο εσωτερικό της. Με τον Λουίς Ντε Λα Φουέντε πλέον στον πάγκο της, η Ισπανία επικράτησε με 3-0 της Νορβηγίας στην πρεμιέρα της στον όμιλο των προκριματικών. Έβγαλε ένα καλό πρόσωπο, αλλά μερικές μέρες αργότερα έβγαλε το χειρότερό της, χάνοντας από τη Σκωτία με 2-0. Θυμίζουμε πως και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ δεν τα πήγε καλά, αφού πέρασε στους «16» μεν, πλην όμως αποκλείστηκε από το Μαρόκο και γύρισε νωρίς πίσω. Πλέον αλλάζει το… τσιπάκι, δίνει ημιτελικό Nations League με την Ιταλία και θέλει να πάρει την πρόκριση και στη συνέχεια το τρόπαιο. Εκτός θα είναι ο μέσος Πέδρι της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Γκαμπιαντίνι!

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ (21:45): Η Ιταλία μετά το σοκ και τη μη συμμετοχή στο Μουντιάλ του Κατάρ, προσπαθεί να βρει και πάλι τη χαμένη της ταυτότητα. Με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να παραμένει στον πάγκο, θέλει να επιστρεψει σε επιτυχίες, αλλά το ξεκίνημά της στα προκριματικά του EURO 2024 δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Ηττήθηκε στην πρεμιέρα του ομίλου από την Αγγλία με 2-1, σε ένα ματς που δεν απέδωσε καθόλου καλά. Λίγες μέρες αργότερα έκανε απλά το καθήκον της με το 2-0 απέναντι στη Μάλτα. Θέλει κι εκείνη τη διάκριση στο Nations League, ναι μεν μια δευτερεύουσας σημασίας διοργάνωση, αλλά για το κίνητρο αυτών των ομάδων είναι σημαντικό. Θα απουσιάσει ο μέσος Πεσίνα της Μόντσα και ο επιθετικός Μπεράρντι της Σασουόλο.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΖΑΜΑΪΚΑ – ΚΑΤΑΡ (19:00): Παλικαρίσιο εκτός έδρας 2-2 με το Μεξικό για την Τζαμάικα. Με ρεκόρ 1Ν-3Ι είναι αήττητη στο Group A του CONCACAF, καθώς και μόλις στο -2 από την κορυφή του ομίλου. Τρέχει ωστόσο ένα αρνητικό σερί οκτώ αγώνων δίχως νίκη. Διάστημα στο οποίο μετράει πέντε ισοπαλίες καθώς και τρεις ήττες. Τελευταία φορά που πανηγύρισε ήταν στις 08/06/2022, στο 3-1 επί του Σουρινάμ. Πίνοκ, Μόρισον, Ριντ, Λεμπικίσα, Μπέιλι και Νίκολσον είναι οι πιο γνωστοί παίκτες της Τζαμάικα. Το ρόστερ σε μεγάλο ποσοστό προκύπτει από παίκτες των Premier League, Championship και MLS.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΖΑΜΑΪΚΑ – ΚΑΤΑΡ (19:00): Τελευταίο τεστ του Κατάρ στο 0-1 από την Κροατία Β, στην προ ημερών φιλική αναμέτρηση. Ως διοργανώτρια χώρα έδωσε το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Οι τρεις ήττες στα τρία ματς της φάσης των ομίλων δεν ήταν έκπληξη, καθώς δεν έχει ανταγωνιστική ομάδα για το υψηλότερο επίπεδο. Στο Κύπελλο Εθνών Κόλπου αποκλείστηκε στην ημιτελική φάση από το Ιράκ. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 19', ισοφάρισε εννέα λεπτά αργότερα, ωστόσο δεν βρήκε απάντηση στο γκολ του Χουσεϊν στο 43'. Έτσι το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε. Στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια, το Κατάρ μετράει τρεις ήττες, καθώς και μια ισοπαλία – αυτή στο 1-1 με τα ΗΑΕ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ