Ελπίδα για ρεπετισιόν…

Ελπίδα για ρεπετισιόν…

Με... φόρα σε Νορβηγία και Ελβετία.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας…

Καλημέρα φίλοι μου. Άμεση ήταν η απάντηση της στήλης, μετά το προχθεσινό μακελειό. Πέρασαν και οι τρεις επιλογές με συνολική απόδοση 7,4 και το χθεσινό ταμείο στα προγνωστικα ποδοσφαιρο, ήταν το δεύτερο μέσα στην εβδομάδα, σε έναν ομολογουμένως, άσχημο μήνα.

Διαβάστε επίσης: Στις 21:05 ο Φρέιρε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Ειλικρινά, βρίσκομαι μια… ανάσα από το να παραγγείλω φανέλα Σάρσμποργκ. Αυτή δεν είναι ομάδα, είναι θησαυρός! Όσες φορές και αν την έχουμε αγγίξει, μας έχει δικαιώσει. Όπως συνέβη και χθες όπου θέλαμε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μόλντε να σημειωθούν στο ματς τουλάχιστον τέσσερα γκολ και η αγαπημένη Σπάρτα να βάλει ένα. Τελικό 5-1…

Αυτή που μας άγχωσε ήταν η Κοπεγχάγη. Προηγήθηκε 2-0, δέχθηκε γκολ στο τελευταίο τέταρτο και ευτυχώς η Λίνγκμπι, δεν έκανε την μεγάλη ανατροπή, οπότε πέρασε το 2 & over 1,5 σε απόδοση 1,90.

Η Σερβέτ τέλος, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και εμείς πιάσαμε το διπλό» σε απόδοση 1,95.

Πάμε στα σημερινά, όπου η στήλη θα ασχοληθεί πάλι με το πρωτάθλημα Ελβετίας, αλλά και της Νορβηγίας, ελπίζοντας να έχει ξανά το απόλυτο.

Γιουνγκ Μπόις – Λωζάνη προγνωστικά

Δύσκολη αποστολή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την Λωζάνη, μιας και θα αντιμετωπίσει την ομάδα που πέρυσι σήκωσε την κούπα. Η Γιουνγκ Μπόις είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και φυσικά στοχεύει και φέτος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με την εικόνα που έχουν δείξει οι δύο ομάδες στα φιλικά, το να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ στο ματς, είναι πιθανό σενάριο.

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι σε πέντε αναμετρήσεις, σημείωσαν 19 γκολ (!) και όλες ήρθαν over 3,5! Οι φιλοξενούμενοι, έδωσαν επίσης πέντε φιλικά. Τα τέσσερα ήρθαν over 2,5, τα δύο over 3,5 και σε όλα σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Αν συνεχίσουν και σήμερα, σε αυτούς τους ρυθμούς το over 3,5 σε απόδοση 2,02 είναι αρκετά καλό.

Ζυρίχη – Ιβερντόν προγνωστικά

Να «σβήσει» από τη μνήμη των φίλων της, την περσινή τραγική σεζόν θέλει φέτος η Ζυρίχη και να επιστρέψει στις υψηλές πτήσεις. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, υποδέχεται την Ιβερντόν, η οποία επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία, μετά από 17 χρόνια!

Η Ζυρίχη στα τέσσερα φιλικά που έδωσε μέτρησε ισάριθμες νίκες και σημείωσε 23 γκολ (!). Αριθμός, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακός και ευελπιστώ να δείξουν και σήμερα, εντυπωσιακό πρόσωπο. Γιατί η επιλογή μας θα είναι η νίκη των γηπεδούχων, μαζί με το over 2,5 σε απόδοση 2,18.

Χαούγκεσουντ – Λίλεστρομ προγνωστικά

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Λίλεστρομ. Μετρά τρεις σερί νίκες και στα επτά τελευταία της ματς, έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα. Επίσης, συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια, χωρίς να ηττηθεί σε εκτός έδρας παιχνίδι και φιλοδοξεί να αυξήσει το σερί της και σήμερα στο παιχνίδι με την Χαούγκεσουντ.

Οι γηπεδούχοι δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, δεν έχουν σταθερότητα στην απόδοσή τους και οι στόχοι τους περιορίζονται στην αποφυγή του υποβιβασμού. Θα ποντάρω στην αγωνιστική κατάσταση της Λίλεστρομ και συγκεκριμένα στο Χ2 σε συνδυασμό με το over 2,5. Η απόδοση του συνδυαστικού στοιχήματος είναι αρκετά καλή ( 2,45).

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:30 ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΛΩΖΑΝΗ: over 3,5 (2,02)
17:30 ΖΥΡΙΧΗ – ΙΒΕΡΝΤΟΝ: 1 & over 2,5 (2,18)
18:00 ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ: Χ2 & over 2,5 (2,45)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ