Πληγώνει την πρώην

Πληγώνει την πρώην

Δύο επιλογές από την Αργεντινή.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Άστοχη η κυριακάτικη στήλη, με περισσότερα γκολ απ’ όσα περιμέναμε σε Νορβηγία και Πολωνία, στις -65 μονάδες ο απολογισμός. “Ροντέο” το ματς στο Σάντεφιορντ, το διπλό τη Μπόντο/Γκλιμτ (2-5) δεν συνδυάστηκε με Under 4.5, ενώ στην πρεμιέρα της Ekstraklasa στο Λούμπιν η Ζαγκλέμπιε γύρισε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο (2-1) και έστειλε στον κουβά το Under 2.5. Τέλος, χάθηκε και το ποντάρισμα ρίσκου στο Πορτιμάο, με την Εστρέλα να ηττάται 3-1.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ο Μίροτιτς, ο Σενγκέλια, το ταξίδι στη Νίκαια και στο βάθος… Μπαλτσερόφσκι

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος της εβδομάδας με δύο επιλογές από την προτελευταία αγωνιστική στην LPF της Αργεντινής.

Βέλεζ – Ουνιόν Σάντα Φε

Λάθος αποδείχθηκε το rotation που έκανε ο κόουτς Μέντες την Πέμπτη, η Βέλεζ έπεσε θύμα έκπληξης κι αποκλείστηκε από την Σαν Μαρτίν στο Κύπελλο. Αυτή ήταν η πρώτη αποτυχία του 46χρονου τεχνικού από τότε που άφησε στα κρύα του λουτρού την Ουνιόν για να αναλάβει την ομάδα της καρδιάς του. Κέρδισε τα δύο πρώτα παιχνίδια κι αποτίναξε το άγχος της παραμονής, παραδόξως η εικόνα της ήταν καλύτερη στις ισοπαλίες που ακολούθησαν, ήταν αρκετά δημιουργική με Γοδόι Κρους (1-1 εντός) και Σαρμιέντο (1-1 εκτός).

Η Ουνιόν, από τότε που αποχώρησε ο Μέντες δεν έχει σκοράρει! Στο ντεμπούτο του Κίλι Γκονσάλες στον πάγκο ηττήθηκε στο Τουκουμάν (1-0) από την Ατλέτικο για να ακολουθήσουν τρεις “λευκές” ισοπαλίες. Το επιθετικό της πρόβλημα αναμένεται να μεγαλώσει απόψε αφού δεν ταξίδεψε στο Λίνιερς ο καλύτερος της σεζόν και αρχισκόρερ του συνόλου Ματσούκα, που θέλει μεταγραφή στη Βραζιλία.

Συμπερασματικά, σε ανοδική τροχιά η Βέλεζ, είναι ποιοτικότερη ομάδα και ο κόουτς Μέντες ξέρει πολύ καλά την ανίσχυρη επιθετικά Ουνιόν που στερείται απόψε τον πιο απειλητικό της παίκτη. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.22.

Ταγιέρες – Χιμνάσια

Η Ταγιέρες έγραψε ιστορία με την 4η διαδοχική νίκη επί της πρωταθλήτριας Ρίβερ, την οποία απέκλεισε στο Κύπελλο την περασμένη Πέμπτη! Έφτασε τα 5 παιχνίδια δίχως ήττα (3-2-0), ενώ δεν δέχθηκε γκολ στα τέσερα πιο πρόσφατα. Παραδόξως, σκοράρει περισσότερο μακριά από την Κόρδοβα, στα δύο τελευταία εκεί “κόλλησε” απέναντι σε Γοδόι Κρους (1-1) και Ουνιόν (0-0). Το καλό κλίμα από την πρόκριση επί της Ρίβερ “στράβωσε” με τη συμφωνία του Σάντος με τη Βάσκο Ντα Γκάμα, ο 30χρονος που είναι 1ος σκόρερ στη λίγκα έμεινε εκτός αποστολής.

Η Χιμνάσια προέρχεται από την πλασματική εντός έδρας ήττα από την Μπόκα (1-3) για να συμπληρώσει 6 παιχνίδια δίχως νίκη (0-3-3) και μακριά από τη Λα Πλάτα προβληματίζει ανασταλτικά, αλλά ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων απόψε είναι υπερβολικός. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά για να προσφέρεται το διπλό στο 7.50, θα το επιλέξουμε ως “μπόμπα”, με το δεδομένο ότι η Ταγιέρες θα παραταχθεί αποδυναμωμένη επιθετικά και το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί επαναπαυμένη μετά τον θρίαμβο της Πέμπτης.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:30 | Βέλεζ Σάρσφιλντ – Ουνιόν Σάντα Φε ➡ 1 (απόδοση 2.22)

«Μπόμπα»

22:30 | Ταγιέρες – Χιμνάσια Λα Πλάτα ➡ 2 (απόδοση 7.50)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ