Παναθηναϊκός: Ο Μίροτιτς, ο Σενγκέλια, το ταξίδι στη Νίκαια και στο βάθος… Μπαλτσερόφσκι

Παναθηναϊκός: Ο Μίροτιτς, ο Σενγκέλια, το ταξίδι στη Νίκαια και στο βάθος… Μπαλτσερόφσκι

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να πήγε για ταξίδι αναψυχής στη Νίκαια της Γαλλίας, οι μεταγραφικές φήμες όμως... οργιάζουν. Τι γίνεται με Μπαλτσερόφσκι και τον «εκλεκτό» στο «4»

Ο Παναθηναϊκός είναι χωρίς αμφιβολία η ομάδα που έχει κάνει τις περισσότερες κινήσεις στη μεταγραφική αγορά τη φετινή σεζόν και είναι ο πλέον ενεργός σύλλογος της Euroleague.

Οι πράσινοι ψάχνουν ακόμη για τουλάχιστον τρεις προσθήκες για να κλείσουν το ρόστερ τους, με αυτή που «καίει» να είναι στη θέση «4», με τον Εργκίν Αταμάν να ψάχνει παίκτη από το πάνω ράφι.

Ο πρώτος στόχος ήταν ο Τορνίκε Σενγκέλια τις τελευταίες μέρες για το τριφύλλι, όμως η απόφαση του Νίκολα Μίροτιτς να μην υπογράψει στην Παρτιζάν και να μην αγωνιστεί στη Σερβία, άναψε φωτιές και έβαλε ξανά τον Παναθηναϊκό γερά στο παιχνίδι για την απόκτηση του.

Οι πράσινοι έχουν ήδη προσεγγίσει την πλευρά του Μαυροβούνιου, την ώρα που είναι και σε ανοιχτή γραμμή και με τον Σενγκέλια, για το buy out του από τη Βίρτους Μπολόνια. Ωστόσο, έτσι όπως έχει έρθει πλέον η κατάσταση ο μεγάλος στόχος είναι ο Μίροτιτς.

Οι δυο περιπτώσεις είναι άμεσα εμπλεκόμενες η μία με την άλλη, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να αποκτηθεί ένας από τους δύο. Στο εξωτερικό οι φήμες οργιάζουν για τον Μίροτιτς και μιλούν ακόμη και για μυθική πρόταση από πλευράς τριφυλλιού που φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ, με τον Μαυροβούνιο να είναι έτοιμος να απαντήσει αυτή τη βδομάδα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρισκόταν στο αεροπλάνο με προορισμό τη Νίκαια της Γαλλίας την ημέρα που ανακοίνωσε ο Μίροτιτς ότι δεν θα πάει στην Παρτιζάν και έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, με τον ισχυρό άνδρα των πράσινων πάντως να ξεκαθαρίζει ότι πήγε για ταξίδι αναψυχής.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον Παναθηναϊκό και τον Μίροτιτς και όλοι λένε στο εξωτερικό ότι είναι το φαβορί για να τον αποκτήσει. Το βάρος έχει πέσει εκεί από πλευράς Παναθηναϊκού, ο Σενγκέλια μοιάζει με εναλλακτική, ενώ από εκεί και πέρα είναι και κρίσιμη μέρα και για τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, με τον Παναθηναϊκό να καλείται να αποφασίσει σήμερα αν θα πληρώσει το buy out στη Γκραν Κανάρια για να τον αποκτήσει.

Γενικά, οι ανοιχτές υποθέσεις για τον Παναθηναϊκό παραμένουν πολλές, ο Μίροτιτς μοιάζει να είναι η προτεραιότητα, σύμφωνα με όσα γράφονται στο εξωτερικό, ενώ είναι σημαντική μέρα και για τον Μπαλτσερόφσκι με τον Αταμάν να έχει δώσει το «ΟΚ» για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ