StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 28/7)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 28/7)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ – ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ (21:45): Μόλις πριν από μια εβδομάδα οι δύο ομάδες τα… είπαν για το Κύπελλο στο ίδιο γήπεδο, με την Ντροχέντα να επικρατεί με το τελικό 2-1 και να παίρνει την πρόκριση. Μια νίκη που ήρθε μάλιστα με ανατροπή, αφού η Σλίγκο ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 41′ με τον Μάλα. Ο Φόλεϊ στο 57′ ισοφάρισε σε 1-1, με το ματς να είναι άκρως ισορροπημένο και τις δύο ομάδες να ψάχνουν το δεύτερο γκολ. Το βρήκε τελικά η Ντροχέντα με πέναλτι του Μπρέναν στο 80′ για να πάρει την πρόκριση με 2-1. Δεύτερη σερί νίκη μετά απ’ αυτή απέναντι στη Γιου Σι Ντι για το πρωτάθλημα με 3-1 εκτός έδρας. Απομακρύνθηκε με πέντε βαθμούς από την προτελευταία θέση που βρίσκεται η Κορκ Σίτι.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Μίροτιτς: «Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του»

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ – ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ (21:45): Τέλος το Κύπελλο για φέτος για τη Σλίγκο Ρόβερς αφού απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας. Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, λύγισε στο δεύτερο μέρος και δέχτηκε το δεύτερο γκολ που αποδείχτηκε μοιραίο. Ανταγωνιστές και στο πρωτάθλημα, ένας βαθμός τις χωρίζει, με τη Σλίγκο να έχει 29 και την Ντροχέντα 28. Στόχος η αποφυγή της προτελευταίας θέσης που οδηγεί σε μπαράζ. Εκεί είναι η Κορκ Σίτι, της οποίας η Σλίγκο Ρόβερς επικράτησε στο πρωτάθλημα με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ – ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ (21:45): Πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη, με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες για την Κορκ Σίτι, η οποία παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς. Ήρθε η νίκη στο Κύπελλο απέναντι σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και της έδωσε μια ψυχολογική ανάσα. Στο πρωτάθλημα έχασε σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι από τη Σλίγκο Ρόβερς με 3-0 εκτός έδρας. Δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 30′, προσπάθησε να αντιδράσει άλλα άφησε χώρους με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο ακόμα γκολ. Στο 53′ και στο 73′ για να γνωρίσει μια ήττα που την άφησε αρκετά πίσω στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ – ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ (21:45): Πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει, αφού είναι στο συν 12 από την προτελευταία θέση, πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει και κάτι παραπάνω η Σέλμπουρν. Όλο αυτό φαίνεται να της έχει στερήσει αρκετό από το κίνητρό της, ένα κίνητρο που έβγαλε στο ματς Κυπέλλου, πάλεψε το ματς με την Μποέμιανς αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-0. Στο πρωτάθλημα έχει μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, αυτή απέναντι στην ουραγό Γιου Σι Ντι με 4-0 εκτός έδρας. Είναι στην έκτη θέση και στο μείον οχτώ από την Ντέρι που είναι στην τρίτη θέση.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ