StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 4/8)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 4/8)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (22:00): Προέρχεται από μια δύσκολη, αλλά επιτυχημένη στο τέλος σεζόν, αφού επιστρέφει στην Championship, μετά από απουσία δυο ετών. Tερμάτισε στην τρίτη θέση της Ligue One και υποχρεώθηκε να δώσει αγώνες μπαράζ για την άνοδο της. Εκεί πραγματοποίησε ένα μικρό θαύμα, αφού μετά από ήττα, με 4-0, από την Μίντλεσμπρο, κατάφερε να την κερδίσει με το ίδιο σκορ και να προκριθεί στα πέναλτι. Στον τελικό σκόραρε στις καθυστερήσεις της παράτασης για να πανηγυρίσει τελικά την άνοδο. Ο πρωτεργάτης της επιτυχίας Ντάρεν Μούρ δεν ακολούθησε την ομάδα στην Championship και έτσι η διοίκηση έδωσε τα κλειδιά στον Σίσκο Μουνιόθ. Η εικόνα της στα φιλικά δεν ήταν σταθερή, αφού κέρδισε μόνο την Τσέτσερφίλντ και ηττήθηκε από Έντλες, Ντόνκαστερ και Λούτον. Λίγες, αλλά στοχευμένες οι προθήκες, με σημαντικότερη αυτή του Βαλεντίν από τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

Διαβάστε επίσης: Μοντέρνο χαφ που παίζει με πάθος…

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (22:00): Μετά από έντεκα χρόνια παρουσίας στην Premier League δεν μπόρεσε να φτιάξει ένα αξιόλογο σύνολο και να παραμείνει σε αυτήν. Η σεζόν ολοκληρώθηκε με προπονητή τον Ρούμπεν Σέλες, ο οποίος μετά τη λήξη του πρωταθλήματος παρέδωσε στον Ράσελ Μάρτιν, ο οποίος ανέλαβε να τρέξει τα της ανανέωσης. Οι Σι Τσαρλς και Ράιαν Μάνιγκ είναι οι δυο ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, ενώ όπως είναι φυσικό αρκετοί βασικοί αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν την ομάδα στην Championship. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποχωρήσουν οι Σαλίσου, Γουόλκοτ, Καλέτα – Καρ, Ελιονούσι, Ντιάλο, Όρσιτς και Ενλουντουλού, ενώ υπάρχουν φήμες και για άλλες αποχωρήσεις. Αρκετά περίεργο θα είναι αρχικό σχήμα σε αυτήν την πρώτη αγωνιστική, με αρκετούς παίκτες να μην έχουν αγωνιστεί ξανά μεταξύ τους.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ (21:45): Η Σταντάρ Λιέγης ξεκίνησε με το αριστερό τη σεζόν, αφού ηττήθηκε με 1-0 από την Σιντ Τρούιντεν εντός έδρας. Η ομάδα της Λιέγης έδειξε με το «καλημέρα» ότι χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση, ειδάλλως θα μπλέξει για τα καλά. Προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ στο συγκεκριμένο κομμάτι, ενώ και η εικόνα της δεν έπεισε και ο κόσμος είναι στα… κάγκελα. Η Σταντάρ αντιμετωπίζει πολλά θέματα οικονομικά και για αυτό τον λόγο δύσκολα να κάνει πολλές κινήσεις ακόμη. Εντός έδρας με την Ουνιόν θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες. Δείχνει να έχει πρόβλημα στο γκολ, ενώ το θετικό είναι ότι δεν έχει καμία απουσία και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Καρλ Χέφκενς.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ (21:45): Η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ από την άλλη είναι μια ομάδα με τελείως διαφορετικούς στόχους από τη Σταντάρ Λιέγης. Πέρσι διεκδίκησε τα πάντα, έφτασε μια ανάσα από το πρωτάθλημα, στους «4» του Κυπέλλου και στους «8» του Europa League και θέλει ανάλογη πορεία και έναν τίτλο. Δεν είναι φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά έχει κάνει καλές κινήσεις και κράτησε όλους τους βασικούς παίκτες της. Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο μεγάλο ντέρμπι με την Άντερλεχτ στην έδρα της νίκησε εύκολα με 2-0. Ακόμη ένα ντέρμπι, για την Ουνιόν, είναι πιο πολύ στα μέτρα της, θέλει να ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Εκτός από το ματς με τη Σταντάρ θα είναι οι Σάικς και Τέκλαμπ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ