UEFA Super Cup: Βγαίνει μπροστά ο Φόντεν για τη Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην σκληροτράχηλη Σεβίλλη

UEFA Super Cup: Βγαίνει μπροστά ο Φόντεν για τη Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην σκληροτράχηλη Σεβίλλη

Προγνωστικά για τον τελικό του UEFA Super Cup.

Επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» φιλοξενείται ο τελικός του UEFA Super Cup. Στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης στον Πειραιά, Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη ερίζουν για το τρόπαιο του υπερπρωταθλητή Ευρώπης.

Οι «πολίτες» είχαν μια εκπληκτική σεζόν πέρσι και έφτασαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην κατάκτησης του Champions League. Εκπληρώνοντας έτσι το απωθημένο τους, καθώς η κούπα με τα μεγάλα αυτιά αποτελούσε τον υπέρτατο στόχο τους τα τελευταία χρόνια.

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος για τη Σίτι ξεκίνησε με την απώλεια του Community Shield, όπου ηττήθηκε στα πέναλτι από την Άρσεναλ. Στην πρεμιέρα της Premier League ωστόσο, η ομάδα του Γκουαρδιόλα έδειξε τα δόντια της και πέρασε «αέρα» από το Turf Moor επικρατώντας 3-0 της Μπέρνλι. Ο τραυματισμός του Ντε Μπρόινε όμως προκαλεί ανησυχία για το διάστημα απουσίας του Βέλγου από την δράση.

Στο μεταγραφικό μέτωπο, ο Μαχρέζ πωλήθηκε στην Αλ Αχλί, ενώ ο Γκιουντογάν έφυγε ελεύθερος για την Μπαρτσελόνα. Ενισχύθηκε ωστόσο με τον Κόβατσιτς (Τσέλσι) και τον Γκβάρντιολ (Λειψία).

Η εντός συνόρων παρουσία της Σεβίλλης ήταν κάκιστη την περσινή σεζόν. Τερμάτισε στην 12η θέση της La Liga, πληρώνοντας κυρίως την «αρρυθμία» της ανασταλτικά. Εντούτοις κατέκτησε το Europa League, επικρατώντας στα πέναλτι της Ρόμα και επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στη διοργάνωση. Με αυτό τον τρόπο κέρδισε και ένα εισιτήριο για την φάση των ομίλων του φετινού Champions League.

Ξεκίνησε πάντως με το αριστερό τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε 1-2 από τη Βαλένθια στο «Ramón Sánchez Pizjuán». Ματς στο οποίο άξιζε ωστόσο τον βαθμό της ισοπαλίας με βάση τη συνολική εικόνα του 90λεπτου.

Στο μεταγραφικό πάρε – δώσε βγαίνει κερδισμένη για την ώρα. Πούλησε τον Ρεκίκ στην Αλ Τζαζίρα, ενώ ως ελεύθεροι αποχώρησαν οι Ρόνι Λόπες, Ρομέρο και Καρμόνα, παίκτες που ουσιαστικά δεν υπολογίζονταν. Στον αντίποδα απέκτησε τον στόπερ Μπαντέ από τη Ρεν, τον μέσο Σόου από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τον αριστερό μπακ Πεντρόσα από την Εσπανιόλ.

Η Σίτι μπαίνει ως φαβορί στην αναμέτρηση. Ανώτερη ποιοτικά και με περισσότερο βάθος στον πάγκο, έχει τον πρώτο λόγο για το τρόπαιο. Ωστόσο η Σεβίλλη μεταμορφώνεται εκτός συνόρων, είναι σκληρή ομάδα και δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί.

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Φόντεν & Over 3,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο σε απόδοση 8.25 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ