ΠΑΟΚ – ΧΑΪΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΧΑΪΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΧΑΪΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ Live Streaming

Ως υποχρέωση μοιάζει (και είναι) για τον ΠΑΟΚ η πρόκριση απόψε κόντρα στην Χάιντουκ Σπλιτ, την οποία φιλοξενεί στο γήπεδο της Τούμπας και με νίκη παίρνει εκείνος το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Εκεί, στα πλέι οφ του Europa Conference League περιμένει ο νικητής από το ζευγάρι Ρόζενμποργκ – Χαρτς.

Στο πρώτο παιχνίδι, στην Κροατία, μία εβδομάδα πριν, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0, ένα θετικό αποτέλεσμα με βάση και το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας. Δέχτηκε πίεση ανά διαστήματα, είδε την κροατική ομάδα να έχει δύο δοκάρια, αλλά πλέον όλα παίζονται και κρίνονται στη Θεσσαλονίκη, στην Τούμπα.

Και με τον κόσμο στο πλευρό του, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να πάρει την πρόκριση και να κάνει άλλο ένα βήμα προς τους ομίλους της διοργάνωσης. Θυμίζουμε, στον προηγούμενο προκριματικό γύρο, ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με 0-0 στην Τούμπα και 4-1 νίκη εκτός έδρας.

Η Χάιντουκ πηγαίνει στην Τούμπα γνωρίζοντας τις δυσκολίες που κρύβει η δεύτερη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Όπως και γνωρίζει ότι έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει κάτι καλύτερο στον πρώτο αγώνα. Εκεί, ήταν καλύτερη στα σημεία, αλλά και άτυχη, μιας και είχε δύο δοκάρια, στο 17’ με τον Σίγκουρ και στο 46’ με τον Λιβάγια. Την ίδια ώρα, στο πρωτάθλημα έκανε το 3/3 με το 3-0 επί της Σλάβεν και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ καλείται να δείξει πως στην Τούμπα, τον πρώτο λόγο τον έχει εκείνος.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Χάιντουκ Σπλιτ είναι προγραμματισμένο για τις 20:30 της Πέμπτης.

ΠΑΟΚ – ΧΑΪΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ