StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 18/8)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 18/8)

Αναλύσεις και Προγνωστικά

ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ (21:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Έκανε την υπέρβαση την περσινή σεζόν και μπήκε στα playoffs ο Βόλος. Έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο και είχε πλεονέκτημα απέναντι σε αντιπάλους του ίδιου επιπέδου. Επιλογή ωστόσο που δεν του βγήκε «κόντρα» στους μεγάλους, αν και δεν έχει μεγάλη σημασία. Η εξάδα είναι στόχος και φέτος, εντούτοις το εγχείρημα φαντάζει αρκετά δύσκολο καθώς οι ανταγωνιστές του είναι φέτος και υποψιασμένοι και ενισχυμένοι. Με δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και ήττες στα έξι φιλικά προετοιμασίας για τον Βόλο.

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία UEFA: «Αγκάλιασε» την 19η θέση με το… βλέμμα προς τα πάνω η Ελλάδα

Παρέμεινε ο Μπράτσος στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο οι αλλαγές στο ρόστερ ήταν πολλές. Οζέγκοβιτς, Εσκοβάλ, Γκάγκι, Μεθκίδα, Κότνικ καθώς αι Πίρινεν αποχώρησαν. Σημαντική η ενίσχυση με τους Ενγκίν (εξτρέμ, Κασίμπασα), Μραζ (φορ, Σπέτσια), Κρούζλιακ (στόπερ, Ντουνάιτσκα), Κίτσο (μπακ, Ολυμπιακός), Τρουϊγέ (Παναθηναϊκός) καθώς και Σιαμπάνη (κίπερ, Άρης) μεταξύ άλλων.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ (21:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Μετά από πολύ σκληρή μάχη κατάφερε πέρσι να μείνει στην κατηγορία. Έκανε την υπέρβαση καθώς μετά την πρόσληψη του Λεωνίδα Βόκολου στην τεχνική ηγεσία βρήκε τα πατήματα της. Και σε φινάλε – θρίλερ κέρδισε την παραμονή της στο 2-2 με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Τη φετινή σεζόν ο στόχος της σωτηρίας είναι ο μόνος ρεαλιστικός, ωστόσο η Λαμία θα επιχειρήσει να φτάσει εκεί χωρίς την περσινή αγωνία. Μόλις δύο φιλικά προετοιμασίας έδωσε η ομάδα της Φθιώτιδας και γνώρισε ισάριθμες ήττες από Φόλενταμ και Ατρόμητο. Μεδίνα, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Γκαραβέλης, Ασκόφσκι, Μανούσος καθώς και Καραμάνος μεταξύ των όσων αποχώρησαν.

Στον αντίποδα ενισχύθηκε σημαντικά με τους Νάγκι (κίπερ, Πάκσι), Πάβλοβετς (στόπερ, Έρενμπουργκ), Μούλα (εξτρέμ, Βίσλα), Ακούνια (φορ, Μπόστον Ρίβερ), Λόνγκο (φορ, Ντόρντρεχτ) και έκανε το «μπαμ» με τον Καρλίτος.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (21:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Βέρντερ Βρέμης είχε μία σχετικά άνετη χρονιά πέρσι στη Bundesliga. Τόσο άνετη που ενώ έκλεισε τη σεζόν με άσχημο τρόπο (1 βαθμό σε 5 ματς και 1 νίκη σε 12!), εκείνη έμεινε σχετικά εύκολα στην κατηγορία. Είχε καλή εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκειά της και η πρώτη της χρονιά με την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, ήταν επιτυχής. Η φετινή, πάντως, ξεκίνησε με το αριστερό, μιας και προ ημερών γνώρισε αποκλεισμό-σοκ από την 3ης κατηγορίας Βικτόρια Κολωνίας με 3-2 στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας.

Έμεινε στο 11’ με 10 παίκτες (Πίεπερ απευθείας αποβολή), προηγήθηκε δύο φορές, στο 43’ με τον Ντουκς και στο 77’ με τον Φούλκρουγκ, αλλά το τρίτο γκολ, του Μπογκίσεβιτς, στο 94’, την άφησε εκτός και έφερε… γκρίνια από την αρχή. Δεν έχει κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, κράτησε τον Όλε Βέρνερ στον πάγκο, αλλά και τον πρώτο της σκόρερ πέρσι και μεγάλο της αστέρι, τον Νίκλας Φούλκρουγκ. Δυνατή κίνηση η προσθήκη του Ναμπί Κεϊτά (Λίβερπουλ), μπορεί να βοηθήσει πολύ.

Πάντως, ο Κεϊτά (κεντρικός μέσος) δίνεται εκτός για την πρεμιέρα, όπως και ο Κοβνάσκι (επιθετικός), ο Άγκου (δεξί μπακ), ο Σαλίφου (αμυντικός μέσος) και ο Βολτερμάντε (επιθετικός).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (21:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Μπάγερν Μονάχου δέχτηκε ένα ηχηρό «χαστούκι» στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, μιας και διασύρθηκε με 3-0 από τη Λειψία στον τελικό του Σούπερ Καπ Γερμανίας! Πηγαίνει στην Βρέμη με στόχο να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα και να στείλει «μηνύματα». Τέτοια, στέλνει κάθε φορά που επισκέπτεται την Βρέμη.

Σκεφτείτε, μετράει 13 διαδοχικά διπλά σε επίπεδο πρωταθλήματος και τελευταία φορά που δεν κέρδισε ήταν το 0-0 τον Μάρτιο του 2009! Επίσης, η τελευταία φορά που η Βέρντερ κέρδισε εντός την Μπάγερν ήταν το 3-1 τον Οκτώβριο του 2006! Συνεχίζει με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της και προχώρησε σε ορισμένες αλλαγές στο ρόστερ της. Πήρε Κιμ (στόπερ από Νάπολι), Λάιμερ (χαφ από Λειψία), Γκερέιρο (αριστερό μπακ από Ντόρτμουντ), μα η πιο σημαντική προσθήκη ήταν αυτή του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ με ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Αντίθετα, από τις πιο ηχηρές αποχωρήσεις ήταν αυτές του Σάντιο Μανέ και του Λούκας Ερναντέζ.

«Φυσικά και χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση. Θέλουμε να δείξουμε αντίδραση», ανέφερε ο Τούχελ. Πολλά τα προβλήματα. Εκτός οι Νόιερ (τερματοφύλακας), Γκερέιρο (αριστερό μπακ), Γκνάμπρι, Σαρ και Μαζράουι είναι αμφίβολοι, διαθέσιμοι ο Μίλερ και ο Τσούπο-Μοτίνγκ. Βασικός θα ξεκινήσει ο Κέιν.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ