«Κοντα στην απόκτηση του Ελ Αραμπί η Γουιντάντ Καζαμπλάνκα»

«Κοντα στην απόκτηση του Ελ Αραμπί η Γουιντάντ Καζαμπλάνκα»

Δημοσιεύματα από το Μαρόκο κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό δεν σταματούν καθώς μετά τους Σκάρπα και Έσε σήμερα (18/8) αναμένεται στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του, ο Ιβάν Μπρίνιτς.

Εξελίξεις όμως φαίνεται να υπάρχουν και στο μέτωπο των αποχωρήσεων για τους ερυθρόλευκους, όπως προκύπτει από δημοσίευμα Μέσου από το Μαρόκο, το οποίο αναφέρει πως η Γουιντ’αντ Καζαμπλάνκα όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί αλλά έχει μάλιστα καταθέσει και πρόταση για να τον αποκτήσει.

Διαβάστε επίσης: Ένα γκολ λύτρωσης από τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού

Προσφέρει στον έμπειρο επιθετικό διετές συμβόλαιο και όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του, αφού είναι προσωπική επιλογή του προέδρου της ομάδας Σαΐντ Νατσίρι.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για τον 36χρονο Μαροκινό επιθετικό του Ολυμπιακού, με το ενδιαφέρον της Γουιντάντ μάλιστα να μην εκφράζεται για πρώτη φορά στο πρόσωπό του καθώς η ομάδα έχει ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για τον Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ