Το αίμα τους πίσω

Το αίμα τους πίσω

Η Κοπεγχάγη μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι κατάφερε να φύγει με την πρόκριση από την Πράγα. Παρότι ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο παιχνίδι, δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Ας δούμε τα σημερινά προγνωστικα ποδοσφαιρου.

Ράκοφ Τσεστόχοβα – Κοπεγχάγη Προγνωστικά

Έτοιμη για ομίλους

Πήγε με ισοπαλία στην έδρα της Σπάρτα, προηγήθηκε νωρίς, προσπάθησε να κρατήσει το σκορ πρόκριση, στο 80ο λεπτό όμως γνώρισε την ισοφάριση. Έβγαλε απίστευτο χαρακτήρα στην παράταση, κατορθώνοντας κάτι σπάνιο, να ισοφαρίσει δύο φορές και τελικά πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Έχει μπει πολύ δυνατά στην χρονιά. Σε ένα διάστημα που διεκδικεί την είσοδο της στους ομίλους και παίζει μόνιμα τρεις φορές την εβδομάδα, έχει πραγματοποιήσει ένα ξεκίνημα με 5/5 στο πρωτάθλημα. Η Ράκοφ πέρασε πολύ δύσκολα και με δόση τύχης την Καραμπάχ, στον δεύτερο προκριματικό γύρο, κέρδισε και τα δύο παιχνίδια 3-2 και 1-0 τον Άρη Λεμεσού, το επίπεδο όμως πλέων ανεβαίνει. Ασφαλώς πιο έτοιμοι οι Δανοί για να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το Χ2Δ στο 1,60.

Ρέιντζερς –  Αϊντχόφεν Προγνωστικά

Ευκαιρία για ρεβάνς

Ρεβάνς της περσινή μονομαχίας, όπου η Ρέιντζερς, με νίκη 0-1 στην Ολλανδία, πήρε την πρόκριση από την Αϊντχόφεν, 2-2 είχε έρθει το πρώτο παιχνίδι. Φέτος οι Ολλανδοί, πραγματικά έχουν τεράστια ευκαιρία να πάρουν την ρεβάνς. Βρίσκονται σε πολύ ανώτερο αγωνιστικό επίπεδο. Έχουν μπει πολύ δυνατά στην σεζόν, κατακτώντας με εκτός έδρας νίκη το Σούπερ Καπ από την Φέγενορντ και τρέχοντας ένα 5/5 σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Ουτρέχτη, 1-3 εκτός την Φίτεσε, στην Ευρώπη, διέλυσε και στα δύο παιχνίδια την Στουρμ Γκρατς 4-1 εντός, 1-3 εκτός. Απογοητευτικό το ξεκίνημα της Ρέιντζερς, υπάρχει γκρίνια που δεν έχει σβήσει μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Κιλμάρνοκ, πέρασε δύσκολα στο όριο την Σερβέτ, στον περασμένο γύρο. Μοιάζει η καλύτερη δυνατή συγκυρία, να πάρουν την ρεβάνς, από το περσινό σοκ οι Ολλανδοί. Το Χ2Δ στο 1,50, μοιάζει μία ασφαλή συντηρητική επιλογή για παρολί, ασφαλώς και μπορεί να πάρουν προβάδισμα με διπλό από το πρώτο παιχνίδι οι Ολλανδοί.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Ράκοφ Τσεστόχοβα – Κοπεγχάγη: ΧΔ2 (1,60)

22:00 Ρέιντζερς – Αϊντχόφεν: ΧΔ2 (1,50)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ