ΕΛΛΑΔΑ – ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ Live Streaming

ΕΛΛΑΔΑ – ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ Live Streaming

ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ Live Streaming

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει σε έναν μεγάλο τελικό πρόκρισης τη Νέα Ζηλανδία. Το ξέραμε από την αρχή ότι κάπως έτσι θα πάνε τα πράγματα. Καμία από τις ομάδες του Ομίλου δεν έκανε το κάτι παραπάνω κόντρα στις ΗΠΑ, οπότε Ελλάδα και Νέα Ζηλανδία, που νίκησαν την Ιορδανία, λύνουν τις μεταξύ τους διαφορές και ο νικητής παίρνει τη δεύτερη θέση του Ομίλου και μαζί την πρόκριση για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ελληνική ομάδα, μετά την νίκη επί της Ιορδανίας, προσπάθησε να αντισταθεί κόντρα στις ΗΠΑ, αλλά δεν τα κατάφερε. Ήρθε εύκολα η ήττα και τώρα υπάρχει μόνο ο σημερινός τελικός. Μικρό πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που όμως θα βρεθεί κανονικά στο παρκέ, στη δύσκολη αποστολή που έχει η Εθνική ομάδα. 

Αντίστοιχα σε παρόμοια κατάσταση είναι η Νέα Ζηλανδία, με το κίνητρο πάντως να είναι πολύ μεγάλο. Η αντίπαλος της Εθνικής ομάδας αν καταφέρει να προκριθεί θα έχει κάνει μεγάλη υπέρβαση, ενώ αντίστροφη θα είναι η κατάσταση για την ελληνική ομάδα, αν τελικά αποκλειστεί.

Η Νέα Ζηλανδία έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στις ΗΠΑ, αλλά δυσκολεύτηκε κόντρα στην Ιορδανία, με το ματς των δύο ομάδων να πηγαίνει στη παράταση. Έφτασε σε σημείο να παίζει τελικό πρόκρισης με την ελληνική ομάδα και η ψυχολογία είναι με το μέρος του αουτσάιντερ. Δεν υπάρχει πίεση, θα κάνουν το παιχνίδι τους οι παίκτες της Νέας Ζηλανδίας και στο τέλος της ημέρας θα ξέρουμε την ομάδα που θα έχει προκριθεί στις 16 καλύτερες του κόσμου.

Η αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντομπάσκετ 2023 ανάμεσα σε Ελλάδα και Νέα Ζηλανδία είναι η προγραμματισμένη για τις 15:40 της Τετάρτης.

ΕΛΛΑΔΑ – ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ