Για το 3/3 ο Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις στη Stoiximan

Για το 3/3 ο Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις στη Stoiximan

Για το 3/3 ο Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις στη Stoiximan

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λαμία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 20:00. Οι Πειραιώτες κατάφεραν από τα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν να χτίσουν ισχυρό μομέντουμ. Σφράγισαν την είσοδο τους στους ομίλους του Europa League, αφήνοντας εκτός συνέχειας τις Γκενκ και Τσουκαρίτσκι.

 

Με 2/2 απέναντι στους Σέρβους στα playoffs, με κυριαρχική παρουσία στο χορτάρι και στα δύο ματς, όπως μαρτυρά το συνολικό 6-1 (3-1, 0-3). Το 2/2 μετράει ο Ολυμπιακός και στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού στην πρεμιέρα και 4-0 του Ατρομήτου για την 2η αγωνιστική.

 

Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Ολυμπιακός-Λαμία στη Stoiximan

 

Απόλυτο θετικό το πρώτο δείγμα της Λαμίας στη σεζόν. Μετά το εκτός έδρας 2-2 με τον Βόλο, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου επικράτησε 1-0 του Άρη, έστω κι αν ολοκλήρωσε το ματς με μόλις 29% κατοχή μπάλας.

 

Έπαιξε πολύ σωστά πίσω από τη μπάλα, βρήκε γκολ με τον Καρλίτος στο 38′ και διατήρησε το προβάδισμα της μέχρι το φινάλε. Σαφώς βελτιωμένη η εικόνα της σε σχέση με πέρσι, μοιάζει ικανή να πετύχει τον στόχο της παραμονής χωρίς μεγάλη πίεση.

 

Παρά τις μεγάλες αλλαγές του καλοκαιριού και το γεγονός πως οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ συνεχίζονται, ο Ολυμπιακός παρουσιάζει αξιοθαύμαστη ετοιμότητα για τα δεδομένα της εποχής. Δύσκολα θα καταφέρει η Λαμία δεύτερη σερί υπέρβαση. Το συνδυαστικό στοίχημα 1(-1) & Ολυμπιακός Over 2,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο σε απόδοση 3.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ