Σολμπάκεν: «Σύλλογος νικητής ο Ολυμπιακός, ήρθα για να κερδίσω το πρωτάθλημα» (vid)

Σολμπάκεν: «Σύλλογος νικητής ο Ολυμπιακός, ήρθα για να κερδίσω το πρωτάθλημα» (vid)

Οι πρώτες δηλώσεις του Ολα Σολμπάκεν ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού...

Ο Ολα Σολμπάκεν είναι εδώ και λίγες ώρες με κάθε επισημότητα παίκτης του Ολυμπιακού, με τον Νορβηγό να παραχωρεί τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας, χαρακτηρίζοντας τους Πειραιώτες ως έναν σύλλογο νικητή.

Παράλληλα, ο 25χρονος έβαλε ψηλά τον πήχη σχετικά με τους στόχους της ομάδας, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός είναι ευκαιρία του για να εξελιχθεί, ενώ τόνισε πως στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους ερυθρόλευκους.

Διαβάστε επίσης: Το πρόγραμμα Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στο Europa League – Πέμπτη όλα τα παιχνίδια

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάω και θα συναντήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και το υπόλοιπο staff. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος που πάντα παίζει στην Ευρώπη. Παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο που μου αρέσει. Ως επιθετικός παίκτης που είμαι, νομίζω πως μπορώ να προσφέρω. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος για τον οποίο θεωρώ ότι αυτό είναι το σωστό μέρος για εμένα, για να εξελιχθώ και να παίξω καλό ποδόσφαιρο.

Όταν ακούω τη λέξη Ολυμπιακός, σκέφτομαι ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με καταπληκτικούς φιλάθλους, τους οποίους θα έχουμε πάντα μαζί μας.

Είναι πάντα ιδιαίτερα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ανυπομονούμε γι’ αυτά. Ο όμιλός μας είναι καλός και νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες να τα πάμε καλά.

Είμαι χαρούμενος γιατί ο Ολυμπιακός είναι σύλλογος νικητής και θέλω να συνεχίσω έτσι, βοηθώντας την ομάδα να κερδίζει. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και να παλέψουμε στο Europa League», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ