ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

Η ΑΕΚ έχει πάρει φόρα. Μετά το 1-1 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, επικράτησε με 3-2 Μπράιτον, στην Αγγλία, αν και ισοφαρίστηκε δύο φορές στο ματς, με τους Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς και Πόνσε να της χαρίζουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Ακολούθησε η νίκη με ανατροπή (2-1) στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα έχει συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς σε 4 αγώνες, μετά το 1-1 με τον Πανσερραϊκό και την αγχωτική νίκη (3-2) κόντρα στον Βόλο, αλλά και τα αποτελέσματα που προαναφέραμε στα ντέρμπι. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα φιλοξενεί απόψε τον Ατρόμητο, ενώ τη Δευτέρα πηγαίνει στην Κρήτη για να μονομαχήσει με τον ΟΦΗ.

Ο Ατρόμητος αγνοεί ακόμη τη νίκη στη σεζόν. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς. Ξεκίνησε με δύο απώλειες (0-4, 0-2) από Ολυμπιακό και Κηφισιά, πριν μπορέσει στη συνέχεια να αποσπάσει βαθμό από τον Βόλο (1-1) και τον ΟΦΗ (1-1) σε αγώνες που τα πήγε αρκετά καλύτερα, αλλά χρειάστηκε και την τύχη. Χρειάστηκε να φτάσει στο 86ο λεπτό απέναντι στους Κρητικούς για να ισοφαρίσει και να πάρει τον βαθμό που μέχρι τότε έμοιαζε χαμένος. Συνέχεια στο ζόρικο πρόγραμμα με αγώνα απέναντι στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Ο αγώνας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο είναι προγραμματισμένος για τις 21:00 της Πέμπτης.

ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ