Το νέο πούλμαν της Εθνικής Ελλάδος με σύνθημα «παίζουμε σαν ένας»

Το νέο πούλμαν της Εθνικής Ελλάδος με σύνθημα «παίζουμε σαν ένας»

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως από το τέλος του χρόνου όλες οι εθνικές μας με μετακινούνται με νέο υπερσύχρονο λεωφορείο, με σύνθημα «παίζουμε σαν ένας».

Η ΕΠΟ δημοσίευεσε το νέο λεοφωρείο που θα χρησιμοποιούν από εδώ και πέρα οι Εθνικές μας ομάδες είναι απολύτως προηγμένης τεχνολογίας αλλά και υπερσύγχρονο.

Η FIFA θα χρηματοδοτήσει ολόκληρη την αγορά του λεοφωρείου μέσω του προγράμματος Forward 3.0, στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης προς την ΕΠΟ μέχρι το 2026. Η γραφική απεικόνιση θα αολοκληρωθεί μετά την τελική επικύρωση της αγοράς από τη FIFA και την σχετική διαδραστική συμμετοχή του φίλαθλου κοινού της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Ο Πρίγκιπας του Λιμανιού, το ball boy με το κούρεμα-τάπερ, ο Γκουαρντιόλα, ο Σπανούλης και ο καλύτερος Φορτούνης ever

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

«Με νέο υπερσύγχρονο και προηγμένης τεχνολογίας λεωφορείο θα μετακινούνται από το τέλος του έτους όλες οι Εθνικές μας Ομάδες.

Η αγορά του νέου λεωφορείου, το οποίο ήδη διαρρυθμίζεται προκειμένου να εξυπηρετεί το σύνολο των αναγκών των διεθνών μας ποδοσφαιριστών, θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από τη FIFA μέσω του προγράμματος Forward 3.0, στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας προς την ΕΠΟ μέχρι το 2026.

Η γραφική απεικόνιση στο νέο αυτό λεωφορείο θα ολοκληρωθεί μετά την τελική επικύρωση της αγοράς από τη FIFA και την σχετική διαδραστική συμμετοχή του φίλαθλου κοινού της χώρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ