StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 13/10)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 13/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ (21:45): Μια χαρά εικόνα είχε η Ιρλανδία απέναντι στην Ολλανδία, όμως δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς και ηττήθηκε 2-1. Προηγήθηκε, μάλιστα, στο 4’ με πέναλτι με του Ίντα και είχε κι άλλες καλές στιγμές, δημιουργώντας προβλήματα όταν πίεζε ψηλά, όμως, στο τέλος «μίλησε» η κλάση των «οράνιε». Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα μετά το 2-0 από τη Γαλλία, ματς που θα μπορούσε να είχε δεχτεί κι άλλα γκολ, και 4η συνολικά σε πέντε αγώνες. Μοναδική επιτυχία της ως τώρα είναι το 3-0 επί του Γιβραλτάρ, όμως, συνολικά παρουσιάζει ανταγωνιστική εικόνα στα προκριματικά. Επίσης, στο πρώτο παιχνίδι με την Ελλάδα (2-1), δέχτηκε μεγάλη πίεση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και είχε ισοφαρίσει στο 27’ με τον Κόλινς. Για το Ιρλανδία – Ελλάδα Στοίχημα τέθηκε εκτός ο Κόνολι (επιθετικός), αλλά και ο Σμόντικς (μεσοεπιθετικός) ο οποίος είχε κληθεί να τον αντικαταστήσει!

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

Διαβάστε επίσης: Όσοι μιλούν τον Γκάι… κάνουν πως δεν βλέπουν τον Μπαλτσερόφσκι

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ (21:45): Η Ελλάδα θέλει να κάνει την υπέρβαση με τη 2η θέση, έστω και αν γνωρίζει πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Ως τώρα έχει 9 βαθμούς (3-0-2, 10-5 γκολ) και έρχεται από την ήττα με 3-0 από την Ολλανδία και από τη νίκη με 5-0 επί του Γιβραλτάρ. Και στα δύο παιχνίδια φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας, απλά τα πράγματα. Δύο γκολ από τους Μασούρα, Μαυροπάνο και ένα του Πέλκα έκαναν τη διαφορά, σε ένα ματς που η εθνική μας κυριάρχησε και είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Επέστρεψε στην αποστολή ο Κωνσταντέλιας, κλήθηκαν και οι Σάλιακας, Γαλανόπουλος, Διούδης, Αλεξανδρόπουλος. Δεν κλήθηκε ο Δουβίκας (επιθετικός), αν και τα πηγαίνει περίφημα με τη Θέλτα, διαθέσιμοι επιθετικοί οι Ιωαννίδης, Παυλίδης, Γιακουμάκης. Τραυματίας ο Μπάλντοκ (δεξί μπακ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ (21:45): Η Ολλανδία ξέρει ότι με νίκη εδώ, θα είναι αγκαλιά με την πρόκριση. Έτσι κι αλλιώς, οι πιθανότητες είναι με το μέρος της. Πάντως, στο πρώτο παιχνίδι, τον περασμένο Μάρτιο, δεν είχε καλή εικόνα και είχε γνωρίσει βαριά ήττα με 4-0. Θα μπορέσει να δείξει καλύτερο πρόσωπο και αντίδραση; Έχει ατομική ποιότητα και θα πρέπει να κάνει μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Πάντως, δεν λείπουν τα προβλήματα και ο Κούμαν καλείται να διαχειριστεί ένα ρόστερ όπου λείπουν αρκετοί από τους καλύτερούς της παίκτες, όπως ο Ντεπάι (επιθετικός), Ντε Γιονγκ (μέσος), Ντε Λιχτ (κεντρικός αμυντικός), Χάκπο (εξτρέμ). Εκτός έχουν μείνει και οι Μπότμαν (κεντρικός αμυντικός), Μπερχάους (μεσοεπιθετικός). Σίγουρα όλα αυτά δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την αποστολή της στο Ολλανδία – Γαλλία Στοίχημα. Στα τελευταία παιχνίδια της, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε νικήσει 2-1 εκτός την Ιρλανδία (δύσκολα) και 3-0 εντός την Ελλάδα (εύκολα). Για την ιστορία, επόμενο ματς είναι στην Ελλάδα απέναντι στην εθνική μας ομάδα (16/10).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ (21:45): Η Γαλλία δεν χάνει την πρωτιά. Με κανέναν τρόπο. Έχει το απόλυτο ως τώρα σε 5 αγώνες, ενώ δεν έχει δεχτεί ούτε ένα τέρμα (11-0). Και το… φοβερό είναι ότι κάνει επίδειξη δύναμης χωρίς καν να είναι κοντά σε αυτό που μπορεί να παίξει. Διέλυσε στην πρεμιέρα την Ολλανδία με 4-0 και ακολούθησαν, κατά σειρά, η Ιρλανδία (1-0 εκτός), το Γιβραλτάρ (3-0), η Ελλάδα (1-0) και η Ιρλανδία (2-0 εντός). Το τελευταίο της παιχνίδι ήταν το φιλικό με τη Γερμανία, όπου ηττήθηκε 2-1. Δεν λείπουν τα προβλήματα ούτε για τον Ντεσάν, έστω και δεν είναι στην ίδια κλίμακα. Για την ακρίβεια, το μεγάλο ζήτημα έχει να κάνει στο κέντρο άμυνας. Έμειναν εκτός με προβλήματα οι κεντρικοί αμυντικοί Σαλιμπά, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Ντισασί, κλήθηκαν στις θέσεις τους οι Τοντιμπό, Λουκεμπά και ο δεξιός μπακ της Τσέλσι, Γκούστο. Μπροστά, είναι κανονικά ο Εμπαπέ αλλά και οι φορμαρισμένοι Γκριεζμάν, Τουράμ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ