Ο ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ κατέκτησε εντυπωσιακά το 77ο Ελληνικό Ντέρμπι στο Markopoulo Park

Ο ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ κατέκτησε εντυπωσιακά το 77ο Ελληνικό Ντέρμπι στο Markopoulo Park

Στη ΡΟΖΕΤ (GB) το Κύπελλο Αρτέμιδος

Οι κορυφαίες κούρσες της χρονιάς, το 77ο Ελληνικό Ντέρμπι και το Κύπελλο Αρτέμιδος, πρωταγωνίστησαν στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στο Markopoulo Park. Η 36η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς τα είχε όλα: εντυπωσιακές αφίξεις, όμορφο θέαμα και μεγάλα κέρδη στο ΣΚΟΡ 6.

Ο μεγάλος νικητής της ημέρας αναδείχθηκε ο ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ (GB) ο οποίος κατέκτησε το 77ο Ελληνικό Ντέρμπι. Ο γιός του Churchill (IRE) και της Stage Queen (IRE) πραγματοποίησε εκπληκτικό φίνις. Αν και βρέθηκε αρκετά μήκη πίσω από τον ΡΑΪΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ (GB) κατάφερε στα τελευταία μέτρα της διαδρομής να πλησιάσει και τελικά να σκεπάσει τον αντίπαλο του στο φωτο φίνις.

Δείτε την 6η ιπποδρομία:

Για το 3ετη εκπρόσωπο των VAM PROPERTIES S.A. ο οποίος τερμάτισε τα 2.100 μέτρα με χρόνο 2:13:54 ήταν η 6η του νίκη σε 9 συμμετοχές. Προπονητής του ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ (GB) είναι ο Χρήστος Θεοδωράκης και στην κατάκτηση της κορυφαίας ιπποδρομίας της χρονιάς τον οδήγησε ο αναβάτης Μάριος Χριστοφής.

Καταπληκτική εμφάνιση για τη ΡΟΖΕΤ (GB) – Παρέμεινε αήττητη κάνοντας το 3 στα 3

Το Κύπελλο Αρτέμιδος κέρδισε η ΡΟΖΕΤ (GB). Ιδιοκτησίας KYSEA RACING, η ΡΟΖΕΤ (GB) συνέχισε τις καταπληκτικές εμφανίσεις της και παρέμεινε αήττητη κάνοντας το 3 στα 3. Προπονήτρια της εξαιρετικής νεαρής φοράδας είναι η Ιωάννα Καμπίτση ενώ στη χθεσινή της επιτυχία, στην απαιτητική απόσταση των 1.800 μέτρων, αναβάτης της ήταν ο Κώστας Μαστοράκης.

Στην τελευταία ιπποδρομία ο ΡΑΝΙΝΓΚ ΜΠΑΚ (IRE) επέστρεψε στις νίκες σε μία εντυπωσιακή άφιξη. Με χρόνο 1:24:95 στα 1.400 μέτρα ο τρόφιμος του προπονητή Χάρη Χαραλάμπους και εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας Scuderia Equus Run Paola σημείωσε την 7η νίκη του. Στη σέλα του βρέθηκε ο κορυφαίος Κύπριος αναβάτης Κωνσταντίνος Καποδίστριας.

Νίκες για αναβάτες και προπονητές

Από δύο νίκες σημείωσαν οι αναβάτες Κωνσταντίνος Καποδίστριας και Κώστας Αττίκος ενώ από μια οι Εντιόν Τσέλα, Κώστας Μαστοράκης και Μάριος Χριστοφής.

Από πλευράς προπονητών δύο νίκες σημείωσε ο Χάρης Χαραλάμπους και από μία οι Χρήστος Σταύρου, Γιώργος Κουβαράς, Ιωάννα Καμπίτση, Χρήστος Θεοδωράκης και Ειρήνη Κεράτσα.

Σημαντικά κέρδη στο ΣΚΟΡ 6

Κάθε λόγο να χαμογελούν είχαν οι τυχεροί παίκτες που κέρδισαν σημαντικά ποσά στο ΣΚΟΡ 6 των ελληνικών ιπποδρομιών. Συγκεκριμένα βρέθηκαν 5 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 6.417,90 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ