Συγκλονιστική νίκη για την Σπάρτη (GR), μεγάλα κέρδη στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Συγκλονιστική νίκη για την Σπάρτη (GR), μεγάλα κέρδη στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Σε μια από τις πιο εντυπωσιακές αφίξεις που έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια στο Markopoulo Park, η ΣΠΑΡΤΗ (GR) κατέκτησε την 10η νίκη της καριέρας της.

Η 37η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Markopoulo Park.

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΡΕΒΑΜΠ (USA) στο Grand Prix 28ης Οκτωβρίου. Ο 7ετής κορυφαίος ίππος έφτασε με χαρακτηριστική ευκολία στην κατάκτηση του Grand Prix 28ης Οκτωβρίου με διαφορά μεγαλύτερη των 17 μηκών από τον 2ο ΦΡΗΚ ΑΟΥΤ (IRE). Για τον εκπρόσωπο του Χρήστου Αργυρόπουλου και του Γιώργου Μαλαδάκη αυτή ήταν η 15η νίκη της καριέρας του. Ο ΡΕΒΑΜΠ (USA) προπονείται από τον Γιάννη Μυκονιάτη και στην χθεσινή του επιτυχία τον οδήγησε ο Παναγιώτης Δημητσάνης.

Μεγάλη ανατροπή για την ΣΠΑΡΤΗ (GR)

Σε μια από τις πιο εντυπωσιακές αφίξεις που έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια στο Markopoulo Park, η ΣΠΑΡΤΗ (GR) κατέκτησε την 10η νίκη της καριέρας της. Αν και σε όλη την κούρσα ακολούθησε από την τελευταία θέση, ο αναβάτης Κώστας Μαστοράκης εκμεταλλεύτηκε την εσωτερική και κατάφερε να σκεπάσει τους αντιπάλους του στα τελευταία μέτρα της διαδρομής. Ιδιοκτησίας Nature Services η 9ετης φοράδα επικράτησε με διαφορά μόλις 2 εκατοστών του δευτερολέπτου του ΦΙΓΑΛΟΥ (GB) που επίσης πραγματοποίησε εκπληκτικό φίνις. Προπονητής της ΣΠΑΡΤΗΣ (GR) είναι ο Σταύρος Αγγελόπουλος.

Δείτε το βίντεο της 5ης Ιπποδρομίας

Εκπληκτική επανεμφάνιση πραγματοποίησε ο περσινός νικητής του Ντέρμπι, ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ (GB). Ο εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας Scuderia Equus Run Paola, πραγματοποίησε δυνατό φίνις και πέρασε 1ος την γραμμή του τερματισμού με χρόνο 1.19.08 στην κούρσα των 1300 μέτρων. Προπόνησης Χάρη Χαραλάμπους και με αναβάτη τον Κωνσταντίνο Καποδίστρια, ο ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ (GB) σημείωσε την 8η νίκη του και έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση ύστερα από την πολύμηνη αποχή του.

Από τρείς νίκες σημείωσαν οι αναβάτες Κωνσταντίνος Καποδίστριας και Κώστας Μαστοράκης ενώ μια ο Παναγιώτης Δημητσάνης.

Από πλευράς προπονητών δύο νίκες σημείωσε ο Χρήστος Θεοδωράκης και από μία οι Γιάννης Μυκονιάτης, Χάρης Χαραλάμπους, Σταύρος Αγγελόπουλος, Ιωάννα Καμπίτση και Γιώργος Κουβαράς.

Σημαντικά κέρδη στο ΣΚΟΡ 6

Κάθε λόγο να χαμογελούν είχαν οι τυχεροί παίκτες που κέρδισαν σημαντικά ποσά στο ΣΚΟΡ 6 των ελληνικών ιπποδρομιών. Συγκεκριμένα βρέθηκαν 5 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 5.925,90 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ