ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Δύσκολο ματς στη Φθιώτιδα για τον Παναθηναϊκό. Λίγες μέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Ρεν για τους ομίλους του Europa League, οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στην έδρα της Λαμίας για την 10η αγωνιστική της Super League (17:30). Κεντρικό πρόσωπο της σημερινής αναμέτρησης στο ΔΑΚ ο Καρλίτος. Που πέρασε από τον Παναθηναϊκό και τώρα αγωνίζεται με τη φανέλα των γηπεδούχων.

Καλό το μομέντουμ για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που προέρχεται από το εντός έδρας πάρτι κόντρα στον Πανσερραϊκό. Καταιγιστικός ο Παναθηναϊκός, έκανε ότι ήθελε την ομάδα των Σερρών και συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής του εφετινού ελληνικού πρωταθλήματος. Εκκρεμεί βέβαια η οριστική απόφαση για την τύχη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτήν την στιγμή, οι «πράσινοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση, με 22 πόντους σε 9 αγωνιστικές.

Με όπλο την καλή αμυντική του λειτουργία (5 γκολ παθητικό), ο Παναθηναϊκός θέλει να περάσει αλώβητος και από τη Λαμία, έτσι ώστε να επικεντρωθεί στο κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης, κόντρα στη Ρεν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Διαβάστε επίσης: Η «ζωγραφιά» του ερυθρόλευκου Χόλσγκροουβ που άλωσε το «Ντραγκάο» (vid)

Φυσικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει καλά το πόσο δύσκολη είναι η αποστολή των «πρασίνων» στο σημερινό παιχνίδι της Φθιώτιδας. Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Σέρβο τεχνικό, που δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χουάνκαρ, Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν. Αντίθετα, στην αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία βρίσκεται κανονικά ο Τόνι Βιλένα.

Στην αντίπερα όχθη, η Λαμία αποτελεί μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Εξαιρετική η δουλειά που κάνει ο Λεωνίδας Βόκολος στην ομάδα της Φθιώτιδας, που φιγουράρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 πόντους σε 9 αγωνιστικές. Έχει εντυπωσιάσει τους πάντες η Λαμία, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως παραμένει αήττητη μπροστά από το κοινό της. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι, μετρώντας μάλιστα τρεις ισάριθμες νίκες στην εφετινή Super League (κόντρα σε Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης). Με τον Καρλίτος μπροστάρη, η ομάδα της Φθιώτιδας θέλει να βάλει δύσκολα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ