Τριάδα απο Ισπανία

Τριάδα απο Ισπανία

Η Σοσιεδάδ πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη την περασμένη Τρίτη επί της Μπενφίκα, πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

Γράφει ο Τσάρλι…

Αλμερία – Σοσιεδάδ: Έχει δυσκολέψει η πρώτη τετράδα

Όλα της τα παιχνίδια στον όμιλο, είναι το ένα καλύτερο από το άλλο και δείχνει πόσο έχει δυναμώσει σαν ομάδα. Εξασφάλισε και βαθμολογικά την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, θα παλέψει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές με την Ίντερ για την πρώτη θέση. Χρειάζεται όμως να κρατηθεί κοντά στην πρώτη 4άδα.

Την περασμένη αγωνιστική, είχε το παιχνίδι στον έλεγχο της, με την Μπάρτσα, έχασε όμως άδικα με βάση την εικόνα του αγώνα, 0-1 στις καθυστερήσεις. Η 2η αγωνιστική έκλεισε στο -6 απο την 4άδα, απόσταση που πρέπει να κλείσει η Σοσιεδάδ.

Ξεφεύγει επικίνδυνα και η Χιρόνα, είναι στο +12 από την Σοσιεδάδ, οπότε αν η ομάδα του Αλκουαθίλ, θέλει να μείνει στο κόλπο για την 4άδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να επανέλθει στις νίκες μετά απο δύο αγώνες, είχε μείνει στο 2-2 και στην έδρα της Ράγιο.

O Γκαριτάνο που ανέλαβε στις αρχές Οκτώβρη την Αλμερία δεν έχει πετύχει το παραμικρό. Η ομάδα συνεχίζει τον κατήφορο και με διαφορά είναι η χειρότερη της κατηγορίας. Ξεκίνησε με το ζόρικο εντός έδρας παιχνίδι με την Χιρόνα, το έχασε με 2-5, στην συνέχεια όμως είχε δύο βατά παιχνίδια, που έπρεπε να υπάρξει αντίδραση.

Οι ήττες στο 1-2 εντός απο Λας Πάλμας και 1-0 στην έδρα της Αλαβές ήταν καθαρές, δείγμα πως δεν γυρίζει εύκολα η κατάσταση. Το διπλό της Σοσιεδάδ σε απόδοση 1,75.

Οσασούνα – Λας Πάλμας: Άσσος διόρθωσης

Η Οσασούνα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Χιρόνα μέχρι το 70ο λεπτό, κέρδιζε με 2-1, όμως στο τελευταίο 20 λεπτό, δεν μπόρεσε να αντέξει στον ρυθμό της ομαδάρας του Μίτσελ. Είναι όμως δεδομένο πως αν παίξει με τον ίδιο τρόπο με την Λας Πάλμας, δεν θα έχει πρόβλημα να φτάσει στην νίκη.

Εδώ είναι ένα παιχνίδι, που θα προσφέρει και βαθμολογική διόρθωση. Είναι περίεργο, να έχει 4 βαθμούς παραπάνω και να βρίσκεται και 2 θέσεις πιο ψηλά, η Λας Πάλμας, απο την Οσασούνα. Στο τέλος η Οσασούνα, θα βρίσκεται από την 8η μέχρι την 10η θέση, η Λας Πάλμας, θα είναι ευχαριστημένη με μία εύκολη σωτηρία. Ο άσος βρίσκεται στο 1,99.

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια: Νίκη χωρίς δράματα

Η Ρεάλ έβαλε μέσα στο τέρμα της την Ράγιο, την πίεσε απίστευτα πολύ, όμως δεν βρήκε το γκολ της νίκης. Η εικόνα της όμως έδειξε, πως είναι καλά, μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που πίεζε και η εύκολη ανάκτηση κατοχής που πετύχαινε μέχρι και την τελευταία φάση.

Σε ένα παιχνίδι, που δεν δέχτηκε την παραμικρή απειλή και έπρεπε να το κερδίσει με 2-0, 1,85-0,13xg, έμεινε στο 0-0. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο.

Ο Αντσελότι, φρεσκαρε και τον Μπέλινγκχαμ στην εύκολη επικράτηση με την Μπράγκα, που είχε μία ενόχληση στον ώμο και θα ψάξει μία καθαρή νίκη χωρίς δράμα απέναντι στην άνετη Βαλένθια, που με ένα ρεκόρ 2-2-0 ανέβηκε στην 8η θέση. Ο άσος με over 1,5 στο 1,57.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ