ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming

Επιστροφή στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό. Τον Ερυθρό Αστέρα φιλοξενούν οι «ερυθρόλευκοι» για την 9η αγωνιστική της εφετινής Euroleague (21:15).

Θέλει να… χτίσει σερί στη διοργάνωση ο Ολυμπιακός, αναζητώντας μονάχα το ροζ φύλλο του αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών, καθώς απέδρασε με το διπλό από το Βελιγράδι και το κεκλεισμένων των θυρών «Αλεξάνταρ Νίκολιτς».

Οι Πειραιώτες έριξαν στο καναβάτσο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, πανηγυρίζοντας μια πολύτιμη νίκη στην εφετινή Euroleague. Κάπως έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν οριστικά πίσω τους τις back to back ήττες από Φενέρμπαχτσε και Μπασκόνια, ανεβαίνοντας στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο 4-4.

Δεν σταματά να… πονοκεφαλιάζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τις απουσίες να αυξάνονται. Μετά τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, νοκ άουτ τέθηκε και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για σχεδόν έναν μήνα.

«Έτσι όπως είναι τα παιχνίδια, είναι για όλες τις ομάδες ματς επιβίωσης. Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θεωρώ ότι είναι η Euroleague των τραυματισμών. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ένα φοβερό παπά και δεν κάναμε τραυματισμό όλη τη χρονιά. Για αυτό ήμασταν και πετυχημένοι. Φέτος δεν έγινε, δεν ξέρω για ποιον λόγο και είμαστε όλοι τραυματίες», δήλωσε ο Ελληνας τεχνικός για την κακοδαιμονία των τραυματισμών που έχει «χτυπήσει» το μεγάλο λιμάνι.

Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας έρχεται στο ΣΕΦ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Βελιγραδίου διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο στον δρόμο των επιτυχιών.

Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για τους Σέρβους, που βρίσκονται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 3-5. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Νέιπιερ, Ντος Σάντος, Χάνγκα, Σιμόνοβιτς και Λάζιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming| Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ