Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (21/11)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (21/11)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τρίτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις της ημέρας. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

ΕΛΛΑΔΑ – ΓΑΛΛΙΑ (21:45): Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ και όλη την… ιστορία που προέκυψε σχετικά με το μέλλον του, η εθνική δίνει το τελευταίο της παιχνίδι στην προκριματική φάση. Με το μυαλό; Φυσικά στα ματς του Μαρτίου εκεί που εν μέσω των Play Offs του Nations League θα διεκδικήσει την πρόκριση στο EURO. Η εθνική επικράτησε με ευκολία της Νέας Ζηλανδίας με 2-0 την Παρασκευή σε φιλικό παιχνίδι και περιμένει σε ένα κατάμεστο γήπεδο τους Γάλλους που έβαλαν 14 γκολ στο Γιβραλτάρ. Μάνταλος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μπάλντοκ είναι εκτός, το βράδυ της Κυριακής ο Πογέτ κάλεσε τους Τσιγγάρα και Ζέκα για να έχει επιπλέον λύσεις στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Εκτός είναι και ο Παπανικολάου, που έχει πρόβλημα στον ώμο.

Διαβάστε επίσης: Τα σκορ μαμούθ δεν είναι πάντα…αδιάφορα

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΕΛΛΑΔΑ – ΓΑΛΛΙΑ (21:45): «Κάναμε τα πάντα για να κάνουμε αυτό το σκορ τόσο σημαντικό. Αυτή είναι η φιλοδοξία που υπάρχει σε αυτή την ομάδα, υπάρχουν πάντα απαιτήσεις που μπορεί να είναι μεγαλύτερες. Είναι ωραίο που οι παίκτες ολοκληρώνουν αυτές τις προκλήσεις σχεδόν κάθε φορά». Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντιντιέ Ντεσάν για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στο Γιβραλτάρ με 14-0. Τον κατηγόρησαν για έλλειψη σεβασμού, επειδή στο ημίχρονο με το σκορ ήδη στο 7-0 τους έλεγε να μη σταματήσουν. Και δε σταμάτησαν, κάνοντας ένα ιστορικό ρεκόρ. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, αφού είναι πρώτοι, αλλά σίγουρα με στόχο ακόμα μία νίκη έρχονται στην Ελλάδα. Εκτός μένει ο Ουόρεν Ζαϊρ Εμερί που τραυματίστηκε και θα επιστρέψει το 2024 στη δράση.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (02:30): Σε κάκιστη κατάσταση η Βραζιλία σε αυτήν την προκριματική φάση, με τη μία προβληματική εμφάνιση να διαδέχεται την άλλη. Δεύτερη διαδοχική ήττα για τη «Σελεσάο», που κρατούσε την τύχη στα χέρια της μέχρι και το 75ο λεπτό. Κάπου εκεί, οι παίκτες του Ντινίζ… εξαφανίστηκαν από το γήπεδο και ο Λούις Ντίας έφερε τούμπα την κατάσταση για την εθνική Κολομβίας. Δεν ήταν καλή η διαχείριση του αγώνα από τον προπονητή της Βραζιλίας, που είδε να αποχωρεί τραυματίας και ο Βινίσιους. Ο διεθνής επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη ρήξη στον δικέφαλο μηριαίο και θα παραμείνει στα πιτς για περίπου 2,5 μήνες. Φυσικά, ο Ντινίζ δε θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Ριτσάρλισον και Νεϊμάρ. Ωστόσο, ο κόουτς της «Σελεσάο» ευελπιστεί σε επιστροφή του Γκάμπριελ Ζεσούς στο μεγάλο ματς με την Αργεντινή. Στην 5η θέση του ομίλου, με μόλις 7 πόντους σε 5 αγωνιστικές η Βραζιλία. Χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να πάρει ψυχολογική ώθηση. 

Βασική στρατηγική Blackjack

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (02:30): «Σαλάτα» τα έκανε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουρουγουάη η παγκόσμια πρωταθλήτρια. Παρασύρθηκε από το παιχνίδι της ομάδας του Μαρσέλο Μπιέλσα η Αργεντινή, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-0. Η πρώτη μετά από περίπου έναν χρόνο (Αργεντινή -Σαουδική Αραβία 1-2). Πάντως, η αρμάδα του Λιονέλ Σκαλόνι παραμένει αφεντικό του ομίλου στα προκριματικά του Μουντιάλ της Νότιας Αμερικής. Πάντα στην πρώτη θέση της κατάταξης η Αργεντινή, έχοντας συγκεντρώσει 12 πόντους σε 5 αγωνιστικές. Θέλει να βυθίσει ακόμα περισσότερο στην εσωστρέφεια την Βραζιλία η «Αλμπισελέστε». Πρόκληση το ματς του Μαρακανά για την παγκόσμια πρωταθλήτρια, που θέλει να δώσει απαντήσεις. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λισάντρο Μαρτίνεθ, παραμένει εκτός πλάνων για τον Λιονέλ Σκαλόνι. Ενδέχεται να προχωρήσει σε ανακάτεμα της… τράπουλας ο προπονητής της Αργεντινής ενόψει του αγώνα με την Βραζιλία. Λαουτάρο Μαρτίνεθ και Ανχελ Ντι Μαρία πιθανότατα θα ριχτούν από νωρίς στη μάχη. 

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ