Πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Δυνατό φίνις από το ΡΑΜΟΒΟΥΝΙ (GR) στην 7η κούρσα.

Εντυπωσιακές αφίξεις και πολλούς νικητές επεφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023, στο Markopoulo Park.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 36 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 779,93 ευρώ.

Νίκες για τον ΑΡΚΤΙΚ ΜΠΛΑΣΤ (GB) και τον ΑΛ ΜΠΙΝΤΑ (GB) στη 2η και 6η ιπποδρομία

Την 1η του νίκη πέτυχε ο ΑΡΚΤΙΚ ΜΠΛΑΣΤ (GB) στη 2η ιπποδρομία και στην απόσταση των 1300 μέτρων. Ο εκπρόσωπος των Anassa Stables προπονείται από τον Μιχάλη Ιωαννίδη και στη χθεσινή του νίκη τον οδήγησε ο Παναγιώτης Δημητσάνης. Με διαφορά μεγαλύτερη των 8 μηκών από την ομόσταυλη και ομοπροπόνητή του ΚΑΡΕΛΕΝ (IRE), που τερμάτισε στη 2η θέση, ο ΑΡΚΤΙΚ ΜΠΛΑΣΤ (GB) κέρδισε με χρόνο 1.21.32.

Στην 6η ιπποδρομία, ο ΑΛ ΜΠΙΝΤΑ (GB) κέρδισε την κούρσα που πραγματοποιήθηκε στην μνήμη του Μάκη Φωτιάδη. Ιδιοκτησίας Torcaso Racing Limited και προπόνησης Ιωάννας Καμπίτση, ο ΑΛ ΜΠΙΝΤΑ (GB) πήρε την 3η νίκη της καριέρας του έχοντας αναβάτη αυτή τη φορά τον Γιώργο Μερσινιά.

Δείτε το βίντεο από την 7η ιπποδρομία:

Σε μία εντυπωσιακή άφιξη στην τελευταία ιπποδρομία το ΡΑΜΟΒΟΥΝΙ (GR) άντεξε στην επίθεση του ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ (GR) και πέρασε 1ος την γραμμή του τερματισμού με χρόνο 1.27.69. Το ΡΑΜΟΒΟΥΝΙ (GR) προπονείται από τον Χάρη Χαραλάμπους και αναβάτης του ήταν ο Κωνσταντίνος Καποδίστριας. Αυτή ήταν η 5η νίκη για τον εκπρόσωπο του Δημήτριου Παρασκευόπουλου.

Νίκες για αναβάτες και προπονητές

Δύο νίκες πέτυχαν οι αναβάτες Κωνσταντίνος Καποδίστριας και Γιώργος Μερσινιάς,  ενώ από μία πήραν οι Κώστας Μαστοράκης, Νίκος Μιχαηλίδης και Παναγιώτης Δημητσάνης.

Από πλευράς προπονητών, δύο νίκες πέτυχαν ο Χάρης Χαραλάμπους και η Ιωάννα Καμπίτση και από μία οι Χρήστος Θεοδωράκης, Μιχάλης Ιωαννίδης και Γιάννης Νικολόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ