Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (28/11)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (28/11)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τρίτη σήμερα και τα ματς του Champions League δεσπόζουν στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας

ΜΙΛΑΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:00): Ως «τελικό» αντιμετωπίζουν στον οργανισμό της Μίλαν την αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Η πρώτη νίκη στον ΣΤ’ όμιλο με «θύμα» την Παρί Σεν Ζερμέν (2-1), πανηγυρίστηκε έντονα, αλλά, πρέπει να υπάρχει και συνέχεια αν θέλει να βρεθεί στην πρώτη δυάδα και να πάρει εισιτήριο για τα νοκ άουτ. Ακόμη βρίσκεται σε μειονεκτική θέση και μόνο με τρίποντο απόψε θα συνεχίσει να ελπίζει. Με ισοπαλία θα έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες, ενώ, αν χάσει και την ίδια ώρα, η γαλλική ομάδα πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Νιουκάστλ, όλα τελειώνουν. Στο πρωτάθλημα της Serie A, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα, καθώς επικράτησε 1-0 της Φιορεντίνα και… . Βέβαια, το καρδιοχτύπι πήγε… σύννεφο, αφού βάσει εικόνας δεν άξιζε τη νίκη. Τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν πολλά, καθώς είναι τραυματίες οι Λεάο (μεσοεπιθετικός), Οκαφόρ (επιθετικός), Μπενασέρ (μέσος), Καλντάρα (αμυντικός), Κγιάερ (στόπερ), Πελεγκρίνο (αμυντικός), Καλουλού (αμυντικός) και Σπορτιέλο (αναπλ. κίπερ).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΜΙΛΑΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:00): Στη θέση του οδηγού στον όμιλο του… θανάτου, βρήκε το πέρας της 4ης αγωνιστικής τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί μπήκαν νωθρά (ισοπαλία και ήττα), αλλά οι δύο νίκες στο σετ αγώνων με τη Νιουκάστλ και μάλιστα χωρίς να δεχθούν γκολ, τους έφεραν στην κορυφή. Μπορεί να μην έχει κριθεί τίποτε, αλλά, όλα εξαρτώνται πλέον από τα δικά τους αποτελέσματα. Μάλιστα, αν φύγουν με το διπλό από το Μιλάνο, εξασφαλίζουν το ένα εισιτήριο και ανάλογα με το τι θα γίνει στο Παρί Σεν Ζερμέν-Νιουκάστλ, μπορεί από απόψε να κατακτήσουν και την πρώτη θέση. Στο πρωτάθλημα της Bundesliga, η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές, επικρατώντας με 4-2 της Γκλάντμπαχ. Ένα ροκ παιχνίδι, καθώς στο 28’ βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 0-2, από το 30’ έως το 45’ είχε κάνει την ανατροπή και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μάλεν έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα», διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Εκτός αποστολής έμειναν ο Νμεσά (βασικός χαφ) λόγω τραυματισμού και ο Σούλε (στόπερ) λόγω ίωσης. 

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΠΟΡΤΟ (22:00): Συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα της και να μην πείθει πως μπορεί να φτάσει σε μεγάλες επιτυχίες τη φετινή σεζόν. Πολύ μέτρια απέναντι στη Ράγιο Βαγεκάνο στη La Liga, ήρθε ισόπαλη με 1-1 εκτός έδρας, μένοντας πίσω στο σκορ στο 39′. Είχε δοκάρι με τον Ραφίνιο στο 76′, ισοφάρισε με τον Μπάλντε στο 82′ και έσωσε τον βαθμό. Στο Champions League γνώρισε την πρώτη της ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τη Σαχτάρ με το 1-0 στη Γερμανία και πλέον είναι σε κίνδυνο η πρωτιά. Την παίζει απόψε απέναντι στην Πόρτο. Αν κερδίσει θα την εξασφαλίσει, αν χάσει θα μπει σε περιπέτειες ακόμα και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και θα θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Αντβέρπ. Ο Τσάβι θα περιμένει τον Τερ Στέγκεν ο οποίος πονάει στη μέση, εκτός φυσικά ο Γκάβι που χάνει τη σεζόν.

Ρουλέτα συστήματα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΠΟΡΤΟ (22:00): Δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, αφού υπήρχε Κύπελλο στην Πορτογαλία. Βρήκε την ευκαιρία ο Κονσεϊσάο να μη χρησιμοποιήσει βασικούς, αφού αντιμετώπιζε την αδύναμη Μονταλέγκρε της οποίας επιβλήθηκε με το τελικό 4-0 σε ματς που δε σηκώνει κριτική. 2-0 την Αντβέρπ την προηγούμενη αγωνιστική, νίκη που τη φέρνει αγκαλιά με την πρόκριση και πάει για την πρωτιά απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Αν βέβαια χάσει και την ίδια ώρα κερδίσει η Σαχτάρ την Αντβέρπ, θα παίξει με τους Ουκρανούς την τελευταία αγωνιστική σε ματς… τελικό. Επιστρέφει ο Πέπε που είναι πλέον καλά. Εκτός λόγω τιμωρίας οι στόπερ Κάρμο και Μαρκάνο, όπως και ο μπακ Βέντελ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ