ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

Αποστολή στη Φρανκφούρτη για τον ΠΑΟΚ. Την Άιντραχτ αντιμετωπίζει ο Δικέφαλος του βορρά, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League (22:00). 

Κάτι παραπάνω από μεγάλη είναι η πρόκληση που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ. Ντέρμπι κορυφής στο Deutsche Bank Park, με την ομάδα του Ραζβάβ Λουτσέσκου να θέλει να φύγει με την πρωτιά από τη Γερμανία. Στην κορυφή με 10 πόντους μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ, που έχει ήδη σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Εξαιρετική η μέχρι τώρα πορεία των «ασπρόμαυρων» στην εφετινή διοργάνωση. Εντυπωσιακές εμφανίσεις από τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου που θα έχουν και την υποστήριξη των οπαδών τους στο Deutsche Bank Park. Πάνω από 5.000 φίλαθλοι του Δικεφάλου του βορρά αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο της Φρανκφούρτης για το μεγάλο… ραντεβού με την Αίντραχτ.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, από  τους εκλεκτούς του Ρουμάνου τεχνικού απουσιάζει ο Ράχμαν Μπάμπα, ενώ για πρώτη φορά φέτος συμπεριλήφθηκε στις επιλογές ο Μάρκος Αντόνιο, με τον Βραζιλιάνο χαφ να παίρνει την πρώτη «γεύση» από την αποστολή του συλλόγου. Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας, Σαμάτα, Τζίμας.

Από την άλλη, ξεκάθαρος είναι ο στόχος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Να κλέψει την πρωτιά του ομίλου από τον ΠΑΟΚ. Στους εννιά πόντους μετά από τέσσερις αγωνιστικές οι «Αετοί», που θέλουν να προκριθούν ως πρώτοι στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Παραπατάει στα τελευταία ματς του γερμανικού πρωταθλήματος η Άιντραχτ. Μετά την ισοπαλία με τη Βέρντερ Βρέμης, ήρθε και η εντός έδρας ήττα από τη Στουτγκάρδη. 

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ