Εντυπωσιάζει η Μακάρθουρ

Εντυπωσιάζει η Μακάρθουρ

Πάμε λοιπόν να δούμε για ποιο λόγο θα ασχοληθώ με παιχνίδι πρωϊνού Δευτέρας, ίσως της πιο αντιεμπορικής ώρας για στοίχημα!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους του Bethome! Δεν συνηθίζεται να ανεβαίνουν κείμενα ,μου τόσο νωρίς,  είπα να πρωτοτυπήσω, καθώς υπάρχει λόγος! Συγκεκριμένα το παιχνίδι που θα με απασχολήσει, διεξάγεται νωρίς το πρωί Δευτέρας, δική μας ώρα, στην Αυστραλία!

Μακάρθουρ-Γουέλινγκτον Φίνιξ [email protected]

Πριν αναφερθώ σε αυτή την επιλογή μου, να κάνω τον απολογισμό του Σαββάτου, με μικρό κέρδος, με μία στις δύο επιλογές να επιβεβαιώνεται, αυτή με την μεγαλύτερη απόδοση.

Πάμε λοιπόν να δούμε για ποιο λόγο θα ασχοληθώ με παιχνίδι πρωϊνού Δευτέρας, ίσως της πιο αντιεμπορικής ώρας για στοίχημα!

Μακάρθουρ-Γουέλινγκτον Φίνιξ Προγνωστικά

Το παιχνίδι που κλείνει την αγωνιστική στην Αυστραλία, στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Η Μακάρθουρ είναι μία από τις δύο αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος ως τώρα και δείχνει εξαιρετικά φορμαρισμένη, με τέσσερις σερί νίκες, εφτά στα εννιά τελευταία παιχνίδια που είναι αήττητη σε όλους τους θεσμούς. Μάλιστα συνεχίζει και στο Asian Cup, εκεί που έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα. Σε ανάλογη κατάσταση ήταν και η Γουέλινγκτον Φοίνιξ, η ομάδα της Ν. Ζηλανδίας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Αυστραλίας, αλλά γνώρισε την πρώτη της ήττα, με το “βαρύ” 0-3 εντός έδρας από τη Νιουκάστλ Τζετς. Μακριά από το γήπεδο της έχει δύο ισοπαλίες και μία νίκη ως τώρα, αλλά σήμερα θα παίξει και χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, τον βασικό επιθετικό Ζαβάντα. Βάσει όλων των παραπάνω, αλλά κυρίως της απόδοσης, αξίζει κάποιος να ποντάρει στη νίκη μίας ομάδας που αν την πάρει, θα ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο άσος της Μακάρθουρ στο 2,25 στην Fonbet

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

10:00 Μακάρθουρ-Γουέλινγκτον Φίνιξ 1 (2,25 στην Fonbet)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ