Τσαρτσαρής στο «Slam Dunk»: «Δεν αντικαταστάθηκε ο Σλούκας»

Τσαρτσαρής στο «Slam Dunk»: «Δεν αντικαταστάθηκε ο Σλούκας»

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε στο «Slam Dunk» για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, αλλά και του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε ότι μόνο καλύτεροι μπορούν να γίνουν οι αιώνιοι.

Στο οικογενειακό κλίμα του Παναθηναϊκού, αλλά και στη φυγή των Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοβ από τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Με δηλώσεις του στο «Slam Dunk»ο παλαίμαχος άσος, μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία των δυο ομάδων, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά τόσο στον 34χρονο παίκτη των «πρασίνων», όσο και στον περσινό MVP της Euroleague.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής στο Slam Dunk:

 

Για τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως: «Το οικονομικό κομμάτι, φέρνει και καλύτερους παίκτες, από την άλλη ποτέ δεν ήταν εγγύηση ότι το υψηλό μπάτζετ φτιάχνει και σωστές ομάδες. Αυτό που βλέπω από τον Παναθηναϊκό, τον τελευταίο μήνα είναι ότι βγάζει την εικόνα μιας πολύ ωραίας και δεμένης ομάδας. Μου βγάζει και λίγο το οικογενειακό. Κάτι το οποίο δεν το βλέπαμε τα τελευταία χρόνια. Φαίνεται ότι έχουν πολύ καλό κλίμα μεταξύ τους, υπάρχει ωραία χημεία εντός και εκτός γραμμών, προπονητής που εμπνέει τους παίκτες και έχει γίνει και προσεκτική επιλογή σε κάθε θέση. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και αν δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί θα είχε να δώσει ακόμα περισσότερα».

 

Για τον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός έχει δύο φυγές πολύ σημαντικές. Ο Σλούκας στη δημιουργία, στο σκοράρισμα και ως προσωπικότητα και ο Βεζένκοβ, ο περσινός MVP της Euroleague. Ο Βεζένκοβ ώς ένα σημείο αντικαταστάθηκε, από τον Πίτερς, που κάνει καλό πρωτάθλημα, ο Σλούκας όμως δεν αντικαταστάθηκε. Φυσικά πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση και τους τραυματισμούς. Είναι από τις πιο άτυχες ομάδες φέτος με τους τραυματισμούς. Κανείς δεν υπογράφει συμβόλαιο με την επιτυχία. Το λέγαμε και για τον Παναθηναϊκό. Είναι ομάδες που εξελίσσονται μέσα στη σεζόν. Πολλά μπορούν να αλλάξουν στη πορεία και προς το θετικό και προς το αρνητικό, αλλά εγώ βλέπω και τις δύο ελληνικές ομάδες μπορούν να πάνε μόνο προς το θετικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ